Mor er rystet: Lille Thea skåret i ansigtet med hobbykniv af Netto-medarbejder

I går tog Susanne Bay Breiting fra Ølstykke sin 17 måneder gamle datter Thea med i Netto.

Normalt er en indkøbstur en fredelig affære, men denne endte blodig. Den rystede mor har delt et opslag på Facebook om episoden, hvor hun opfordrer til at have fokus på sikkerheden.

Den lille pige blev nemlig ved et uheld skåret i ansigtet med en hobbykniv.

- Thea stod lige så fint ved min side da en medarbejder hastigt kommer rundt om et hjørne og forbi os, desværre har han ikke lukket sin hobbykniv som hænger i en spiralsnor i hans bukser, så idet han går omkring hjørnet i god fart, svinger kniven op og den skærer i Theas hage og lige over læben så det bløder voldsomt, skriver Susanne Bay Breiting.

Mor og datter kom med ud i baglokalet. Her prøvede de at standse blødningen i Theas ansigt, men uden held. Der blev ringet efter en ambulance. Det lykkedes at standse blødningen, før ambulancen ankom, men redderne vurderede alligevel, at det var en god idé at komme på hospitalet for at få såret renset.

- De ansatte i Netto var alle meget påvirkede af uheldet da vi blev kørt af sted, så da vi kørte hjem gik vi lige ind for at vise at hun er ok. De kom alle for og sige hej og høre til hende og Souschefen (som var skadevolder) var meget ked af det og flere af de ansatte fortalte at souschefen havde gået og grædt da vi blev kørt af sted. Vi har i dag meldt det til egen forsikring så vi er dækket ind hvis der skulle komme ar, forklarer moderen.

Susanne Bay Breiting havde egentlig tænkt sig at lade sagen ligge. Især fordi souschefen, der havde forvoldt skaden, var dybt påvirket af situationen.

- MEN var så lige nede i vores egen netto i eftermiddag og ubevidst hang mine øjne på alle de medarbejdere der gik rundt samt deres hobbykniv og de var alle åbne (vi taler 3-4 medarbejdere som havde åbne knive, og de havde ikke kniven i hånden men lavede andre ting).... Da jeg gik ud af butikken står en af medarbejderne (mener det er den nye chef) ude i forgangen med åben kniv hængende løs. Jeg fortæller lige så forsigtigt at jeg ved dem skal være lukket og han siger det ved jeg godt. .. Jeg viser ham et billede af Thea og siger se hvad den kniv kan gøre ved et lille ansigt. .. Hans svar ja det er da voldsomt – hvorefter han vender mig ryggen og arbejder videre… Jeg var RYSTET Så NU kommer LØVEMOR frem og i dag vil jeg kontakte Netto’s hovedkontor og få fokus på sikkerhed, for selvom det gik ”godt” med Thea så kunne det ligeså godt have været øjet eller halsen der var blevet skåret i…. Det er BARE ikke ok, skriver hun og slutter med at opfordre til at dele historien, så der kan komme fokus på faren.

Siden Susanne Bay Breiting skrev historien på Facbeook tidligere i dag, er hun efter eget udsagn blevet kontaktet af Nettos HR-chef.

- (H)an undskyldte mange gange og der vil nu blive lavet et skriv ud til alle butikkerne med denne hændelse, og om hvor vigtigt det er med de knive, og han anmelder det til deres forsikring hvis der skulle blive men hos Thea, lyder det fra moderen.

Opdatering klokken 16.38:
Dansk Supermaked oplyser til dagens.dk, at HR-chefen for Netto er ude med en erkendtlighed til familie, og at der har været en god dialog omkring det ulykkelige uheld.

Det er allerede blevet indskærpet til samtlige landets Netto-butikker, at man skal være påpasselig med omgangen af hobbyknive.

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip