Mor finder sin 15-årige søns sexlegetøj i en skuffe - så skriver hun et bekymret brev

En tilbagevendende opgave for mødre til teenagere er at hjælpe med vasketøj, rengøring og oprydning.

Men en dag, da en 42-årig mor ryddede op på sin 15-årige søns værelse, fandt hun noget, der bekymrede hende stærkt. Derfor besluttede hun sig for at bede om gode råd på det sociale medie Reddit.

- Jeg er en 42-årig alenemor til min 15-årige søn, Tyler (opdigtet navn, selvfølgelig). Hans far er ikke en del af vores liv (han forlod mig, kort efter jeg uventet blev gravid), og jeg har ingen planer om at gifte mig igen, og jeg har heller ikke andre børn. På det seneste har jeg lagt mærke til, at Tyler bruger meget tid på sit værelse. Det er normalt ikke alt for bekymrende, men den anden dag, da jeg lagde tøj i hans skuffer, faldt jeg over noget, der lignede hjemmelavet sexlegetøj, skriver hun.

Hun forklarer, at en del ting i huset var blevet væk i de måneder, og de var alle sammen i drengens skuffe.

Læs også: I denne danske by køber borgerne allermest sexlegetøj 

- Jeg skal ikke gå i detaljer, men det lader til, at de var lavet til penetration. Hvad skal skal jeg gøre, hvis noget? Jeg har ikke lyst til at virke som den nysgerrige mor, men jeg er meget bekymret for hans helbred. Kan han komme til skade? Jeg har diskuteret problemet med min søster (hvilket var frygteligt nok), og hendes forslag var at tage ham med i en sexshop. Er det en god idé eller vil det gøre tingene værre?, spørger moderen.

Ifølge hende har hun og sønnen aldrig diskuteret “den slags ting”, og derfor rækker hun ud efter hjælp. Den bekymrede mors indlæg fik op mod 500 kommentarer, og der var faktisk nogle ganske brugbare imellem.

En Reddit-bruger foreslog, at hun i stedet for at tage ham med i en sexshop - hvilket kunne være temmelig pinligt for teenageren - kunne hun give ham et gavekort til en online sexshop. En idé, hun syntes var rigtig god og konstruktiv.

I en senere kommentar forklarede hun, hvordan hun i sidste ende valgte at takle situationen.

Læs også: 23-årige Tania døde under sex: Bad sin sambo om at prøve et ‘frækt’ trick 

- Jeg fortalte ham, at jeg bekymrer mig om ham, og derfor ønsker jeg ikke, at han kommer til at skade sig selv (eller andre for den sags skyld). Jeg forklarede, at det, han havde i sine skuffer, kunne sende ham på hospitalet, hvilket var min største bekymring. Jeg gjorde også meget ud af at sige, at det han gør, er helt normalt/naturligt. Han er bare nødt til at være lidt mere helbredsorienteret omkring det. Jeg gav ham en masse links til sider med information. Jeg har også købt et gavekort til Amazon til ham på 100 dollars.

Sådan skal den vist skæres?

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip