Mor finder sorte prikker i sønnens næse - nu advarer hun mod denne populære hyggespreder

Meghan Budden tændte for nylig to duftlys i sin lejlighed i den amerikanske stat New Jersey for at skabe lidt hyggestemning. I løbet af dagen var lysene ifølge CBS New York tændt i timevis.

Næste dag fik Meghan øje på noget usædvanligt, da hun så sig selv i spejlet. Hun havde små sorte prikker i sin næse. Senere, da hun tog sin lille søn op for at give ham mad, så hun, at prikkerne også var i hans lille næse.

Lysene havde tilsyneladende dannet sod i både mor og søns næser.

Læs mere: Duftlys kan være livsfarlige at have i sit hjem

Da Meghan kiggede nærmere på lysene, opdagede hun til sin overraskelse, at der var en advarsel under bunden på lysene - ‘Tænd ikke lyset i mere end tre timer ad gangen’ (red.).

En ny engelsk undersøgelse viser ifølge BBC, at både duftlys, rengøringsmidler og luftfriskere, der afgiver et parfumestof ved navn Limonene, kan være livsfarlige for dit helbred.

Man bruger typisk Limonene, når et produkt skal afgive duften af en citron. Limonene er ikke farligt i sig selv, men når det kommer ud i luften, kan det reagere med andre gasser og danne det farlige stof formaldehyd. Stoffet kan være ekstremt giftigt og i værste fald forårsage kræft.

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip