Mor forlader nyfødt baby, men så skriver faderen dette brev til hende på Facebook

Den 21-årige Richard Johnson blev far for ti måneder siden. Da hans datter var blot en måned, blev de forladt af moderen.

Nu har har fortalt sin historie til Facebook-siden Life of Dad.

Historien gik lynhurtigt viralt og er i skrivende stund liket af mere end 18.000 og delt over 700 gange.

- Mit navn er Richard Johnson, og jeg er enlig far til en smuk lille pige ved navn Persephone. Hendes mor forlod os, en måned efter hun blev født. Vi ved stadig ikke præcis hvorfor, men vi mistænker en fødselsdepression har spillet en rolle. I de første uger, hvor det kun var hende og mig, faldt jeg over jeres side ved et tilfælde. Jeg var så nervøs og bange for at være far generelt, men nu var jeg enlig far og var nødt til at udfylde to roller. Jeg var ikke sikker på, om jeg kunne gøre det, lægger Richard Johnson ud i opslaget.

Han forklarer videre:

- Jeg havde læst alle “ny forælder”-bøger, jeg kunne finde, og set over 1000 timers YouTube-videoer om alt fra at flette hår til at lakere negle til teorier om, hvordan man håndterer almindelige forældreudfordringer. Så begyndte jeg at læse jeres side nærmere og så, at der var andre fædre derude, som var i lignende situationer som mig. Siden blev et vendepunkt og en stor selvtillids-booster og har virkelig hjulpet mig igennem det hele.

Facebook-sidens inspirerende opslag har hjulpet ham.

- Jeg ser altid frem til jeres billeder og at læse historie om nogen af de fantastiske fædre i dette fællesskab. I har virkelig hjulpet min datter og mig gennem en meget svær tid.

Nu er det andre, der kommer til ham for at få råd.

Læs også: Enlig far dækker datterens øjne til og beder hende komme med - nu er hans overraskelse delt 400.000 gange

- Vi er begge glade og vokser fortsat sammen hver dag. Hun er 10 måneder nu, og nu bliver jeg konstant spurgt om forælderråd af mine venner. Vi er kommet lang, min datter og jeg, og vi skylder helt klart en del af æren til denne side og folkene på den. Så fra os begge to vil vi gerne sige tak.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip