Mor fra Skanderborg låner 14-årig søns mobil: Finder rystende billeder og sms-beskeder

En nu 31-årig mand fra Djursland er tiltalt i en sag om udnyttelse af en 14-årig dreng.

I går gik drengens mor i vidnesskranken i Retten i Horsens mod manden, der ikke selv var til stede, fordi han ifølge forsvarerens forklaring var syg. Det skriver Horsens Folkeblad

Her fortalte moderen, at hun for et par år siden fandt nogle foruroligende sms-beskeder på sin søns mobiltelefon. Der skal blandt andet have stået “Jeg elsker dig. Send flere billeder. Send stiv” i en af beskederne.

Det var ved et rent tilfælde, at moderen opdagede korrespondancen mellem den dengang 28-årige mand og hendes teenagesøn.

- Min egen telefon virkede ikke, så jeg tog vores deletelefon i skuffen. Der var fotografier og mange sms-beskeder. Der var billeder fra både min søn og fra en anden, sagde moderen i retten.

Ifølge anklageskriftet lokkede den 31-årige mand teenageren med både penge, gaver og nøgenbilleder af kvinder. Han sendte også drengen nøgenbilleder af kvinder og onanerede foran et webcam. Han skal også have forsøgt at få nøgenbilleder ud af drengens kammerat.

Forældrene til de to drenge fortalte desuden i retten, at den tiltalte var gavmild over for drengene og blandt andet tog dem med på McDonald’s i Aarhus.

- Min egen telefon virkede ikke, så jeg tog vores deletelefon i skuffen. Der var fotografier og mange sms-beskeder. Der var billeder fra både min søn og fra en anden, forklarede moderen i retten.

Læs også: Tiltalt teenager: Hun var ikke i stand til at have sex

Sønnen forklarede selv i retten, at den tiltalte havde tilbudt ham 2000 kroner, hvis han ville sende nøgenbilleder af sig selv. Da den 14-årige sagde, at det var ulækkert, hævede han beløbet til 4-5000 kroner.

Den 31-årige mand erkender et tilfælde af blufærdighedskrænkelse. Han erkender desuden overtrædelser af våbenloven, hvor politiet har stoppet ham med gasspray og peberspray i bilen.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip