Mor frygter for sin datter: 14-årige Emma forsvundet fra institution

Siden fredag aften har ingen set eller hørt noget til den 14-årige Emma Holst Jensen, der er bosat på opholdsstedet Oasen i Saabo i Tilst ved Aarhus. Ved 20-tiden forsvandt hun sammen med en jævnaldrende veninde. Pigerne var sammen med en kontaktperson taget til byen for at leje film i Blockbuster, da de stak af.

Emma Holst Jensen lider af massiv ADHD og personlighedsforstyrrelser og er lettere retarderet. Pigens mor, Annika Kvist Jensen, frygter for sin datter.

- Hun er meget tillidsfuld og kan ikke finde ud af at sige nej. Jeg er bange for, hvad hun bliver lokket ud i, og hvad der kan ske med hende, siger Annika Kvist Jensen til Dagens.dk.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Emma Holst Jensen har boet på Oasen de seneste fire måneder og har været stukket af tre gange før. Men, ifølge moderen, har hun aldrig været væk en hel nat.

- Hun svarer ikke på sin Facebook, og telefonen er slukket. Hun har ikke nogle penge på sig. Jeg er bange for, at de er taget et eller andet sted hen, hvor de sidder og ryger hash eller tager stoffer, siger Annika Kvist Jensen, der ikke kender identiteten på sin datters veninde.

Men hun fortæller, at veninden angiveligt også har flere springture på cv'et. Blandt andet til Odense, hvor hun har bekendte. Hendes telefon er også slukket.

I timerne efter flugten ledte personalet efter de to piger i området. Men uden resultat. Sagen blev meldt til politiet klokken 22.45. Det bekræfter vagtchefen ved Østjyllands Politi, Klaus Møller, over for Dagens.dk.

Men politiet er, ifølge ham, på bar bund.

- Vi har ikke noget at gå efter og ved ikke, hvor vi skal lede. Vores patruljer er orienteret om, at de skal kigge efter de to piger. Mere kan vi ikke gøre lige nu, siger vagtchef Klaus Møller, der heller ikke kan sætte navn på den 14-årige pige, som Emma Holst Jensen stak af sammen med.

Der vil foreløbig ikke blive iværksat en større eftersøgning. Håbet er, at pigerne kommer hjem af sig selv.

- Man ser ofte, at unge, der er stukket af, kommer hurtigt hjem. Men lige nu kan de være hvor som helst. Så hvis nogen har et bud på en konkret adresse, så kører vi naturligvis ud og kigger, siger Klaus Møller

Emma Holst Jensen er 14 år og beskrives som 161 centimeter høj, buttet og langhåret (farvet rødt). Det hun forsvandt, havde hun sorte gamachebukser på, en sort Addidas-trøje og en grå top inden under.

SE BILLEDER AF HENDE HER:

Dagens Gossip