Mor fundet skyldig: Dræbte to måneder gammel datter i mikroovn

Lille Mirabelle Thao-Lo mistede livet tilbage i foråret 2011, men først nu er der faldet dom i den opsigtsvækkende drabssag, da 34-årige Ka Yang er blevet dømt for overlagt mord.

Nævningene i sagen afviste den amerikanske kvindes argument om, at hun var blevet ramt af et epileptisk anfald, du hun lagde barnet ind i mikroovnen i familiens hjem i delstaten Californien.

Ka Yang har i forbindelse med sagen forklaret, at hun havde sin tre måneder gamle datter i favnet, da hun mistede bevidstheden.

Hun vågnede efter noget noget tid op på gulvet, blot for at finde datteren med alvorlige forbrændringer på store dele af kroppen, lød forklaringen.

Den gifte kvinde er mor til i alt fire børn, og ifølge anklagerne var Lille Mirabelle Thao-Lo inde i mikroovnen i mellem to og fem minutter. Det skriver Daily Mail.

Under sagen har kvinden flere gange ændret forklaring og erkendt at have løjet.

Læs også: Da hendes far fandt ud af, hun havde stjålet kondomer, gjorde han det utænkelige

Det lille barn blev fundet med forbrændinger på omkring 60 procent af kroppen, mens hendes indre organer også havde taget skade af turen i ovnen.

- Den her sag handler ikke om børnemishandling, sagde Ka Yangs advokat i retten, hvor hun lagde vægt på, at moren ikke tidligere var straffet for kriminelle handlinger.

Alligevel Ka Yang fundet skyldig og dømt for mord - selve straffen besluttes i næste måned, og hun risikerer mellem 26 års fængsel og livstid bag tremmer.

 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip