Mor giver ren besked til dem, der forsøger at få kvinder til at skamme sig over offentlig amning

Den 24-årige mor til to, Ashley Kaidel, er træt af diskussionen om amning i offentligheden.

I sidste uge var hun selv ude at spise på en restaurant. Under besøget ammede hun sin søn. Det resulterede i vrede blikke fra en anden spisegæst.

Nu er moderens svar til kvindens stirren gået viralt.

- Tidligere i dag delte jeg et billede af min søn og jeg, som ammede udækket i en offentlig restaurant. På billedet ser det ud til, at jeg kigger ud i det fjerne. I virkeligheden stirrer jeg ind i øjnene på en kvinde, der stirrer på mig. Hun kigger på mig med væmmelse og ryster på hovedet i fordømmelse i forsøget på at få mig til at skamme mig og indirekte sige uden ord, at jeg gør noget forkert og er nødt til at dække mig selv, skriver hun.

Det blev for meget for den unge mor.

- Lad mig gøre klart, hvorfor jeg deler billeder af min søn og jeg, der ammer offentligt uden at være dækket til. Jeg ønsker ikke at sige “Alle skal amme uden at dække sig. Vis verden dine bryster!”. Hvis en mor har det bedre med at afdække sig, fordi hun har det bedre med det, støtter jeg det totalt. Når det er sagt er grunden til, at jeg deler disse billeder, for at den mor, som har prøvet at amme utildækket en gang og blev stirret eller pege på, fik onde kommentarer, blev bedt om at forlade lokalet eller bedt om at dække sig til, skriver Ashley Kaidel videre og tilføjer:

- For det første er ammende mødre beskyttet under loven til at kunne amme på hvilken som helst måde, hvor og når som helst under alle omstændigheder. For det andet skal man ikke føle skam, ydmygelse eller pinlighed over at made sit barn, som naturen har tiltænkt det. Jeg gør det for den person, som har mentaliteten “Bryster skal være dækkede. De er kun for din mands øjne. De er intime. det er et personligt/privat anliggende at fodre dit barn. Dæk dig til i respekt. Mine børn behøver ikke se det. Gå ud af lokalet” og enhver anden nedsættende, snæversynet kommentar, der ligner.

Læs også: En fremmed tog et billede af hende, mens hun ammede for at ydmyge hende - hendes svar er genialt

Generelt får hun mange støttende ord med på vejen, men der er også dem, der mener, at Ashley Kaidel er for demonstrativ.

Opslaget er i skrivende stund liket knap 400.000 gange og delt af 120.500 personer.

Læs det hele nedenfor.

Earlier today I posted this picture of my son and I breastfeeding uncovered in a public restaurant. In the picture, it...

Posted by Ashley Kaidel on Tuesday, November 24, 2015

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip