Mor lærer sin søn at vise respekt for kvinder på denne geniale måde

Et opslag af en 22-årig kvinde fra Michigan i USA bliver lige nu delt og debatteret i massevis. 

Opslaget er i skrivende stund liket af mere end 1,5 million brugere på facebook, som tilsyneladende synes, at kvinden, Nikkole Paulun, har fået en god idé under opdragelsens af sin seksårige søn. 

Nikkole Paulun skriver:

- Én gang om måneden inviterer min seksårige søn mig ud at spise. Her holder han døren for mig, trækker stolen ud for mig, fortæller om sin dag og spørger ind til min, betaler regningen med penge, han har tjent ved at gøre sine pligter, og så lægger han endda drikkepenge til tjeneren for os, skriver Nikkole Paulun.

Hun er et tidligere kendt ansigt fra tv-kanalen MTV, hvor hun har været med i programmet “16 and Pregnant”, der på sin vis minder om det danske program “De Unge Mødre”.

Tanken bag handlingen er, at sønnen på den måde lærer, hvordan man behandler en dame, og hvordan man tager hende med på en ordentlig date, uddyber hun: 

- Han lærer, hvordan han kan vise, at han respekterer den kvinde, han elsker (lige nu er det jo så sin mor). Vi lægger vores telefoner og iPads væk – undtagen lige da vi tog dette foto –, og så sidder vi og taler med hinanden om vores dag, ting vi godt kunne tænke os at gøre etc. Jeg lærer ham gode bordmanerer, og at det er lige så uhøfligt at sidde med sin telefon på en date med sin mor, som det er med alle andre.

- Han lærer værdien af penge, og hvordan man styrer sin økonomi. Han lærer matematik, fordi vi regner sammen, hvad det bliver, og vi forsikrer os, at der er 15 procent tilbage til drikkepenge.

Foto: Facebook

Læs også: 5 grunde til at forældre giver deres børn lavt selvværd - og 9 måder at gøre det godt igen

Hun ved godt, at hendes søn er ung, men mener ikke, at det er for tidligt at lære sit barn, hvordan han skal respektere andre, især kvinder.

Nikkole Paulun skriver, at hun selv har prøvet at blive behandlet dårligt og misbrugt, og at det derfor er ekstra vigtigt for hende, at hendes søn lærer, hvordan man behandler en kvinde og tager hende med på date.

Alt for mange mænd ved det nemlig ikke, slutter hun sit opslag.

Hvad tænker du om ideen? Ville du gøre det samme med dit barn?

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Once a month my 6 year old son takes me out on a dinner date. He opens doors for me, pulls out my chair, talks about his...

Posted by Nikkole Paulun on Friday, January 1, 2016

 

Læs også: Psykolog: Stop med at opdrage drenge og piger ens

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip