Mor lagde makeup under fødslen - og folk elsker det

Baby Sofia Alaya Karimis første syn af verden var en sand gallaforestilling, da hun blev født den 15. februar i år.

Sofias mor, makeup-artisten Alaha Majid, nægtede nemlig at se svedig og sidt ud, når hendes datter kom til verden. Derfor medbragte hun en hel salon af makeup-produkter på fødegangen, og lagde sminken mellem veerne.

Falske øjenvipper, foundation, læbestift, rouge, mascara og øjenskygge. Hele moletjavsen skulle på, og som det ses af billederne, var planen bestemt ikke at gå ned på makeup.

- For tre uger siden på denne tid, lagde jeg min sidste makeup og gjorde mig klar til min prinsesses ankomst. Ja, jeg lagde min makeup under min fødsel, skrev kvinden således på et billede, hun har lagt på Instagram.

Det vider en pallette med 35 forskellige øjenskygger, en vase med applikatorer, et spejl og meget mere:

- Jeg stoppede mellem veerne og fortsatte, når de forsvandt. Jeg pakkede kun nogle af mine favoritprodukter, forsikrer Alaha, der dog måtte lade manden lægge den sidste del af makeuppen, da veerne til sidst blev for voldsomme.

Da datteren endelig kom til verden, var alt dermed på plads:

Efterfølgende har Alaha fået en hel del kommentarer med på vejen, mens billederne er delt tusindvis af gange på Instagram og andre sociale medier.

Folk skriver lykønskninger, og en hel del kvinder måber og skriver "Det var så overhovedet ikke mig", eller "Det vil jeg gøre næste gang". 

Kvinden, der er fra New York, er kendt makeup-artist på Instagram, hvor hendes kunnen ofte vises frem for de knapt 80.000 følgere:

Læs også: Hun lægger makeup i den ene side af sit ansigt: Resultatet er vildt

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip