Mor ligger i dyb koma efter bilulykke, men så hører hun denne besked fra sin søn

For Danielle begyndte dagen som de fleste andre.

Som enlig mor skulle hun have gjort sin seksårige søn Ethan klar til at komme i skole. Han skulle klædes ud som kirurg, og den 34-årige mor smilede for sig selv ved tanken om, hvor fin han så ud i sin udklædning, da hun kørte af sted på arbejde. Det skriver The Mirror.  

Vejret var dårlig, men hun var tidligt på den. Derfor besluttede Danielle sig for at holde ind for at drikke en kop kaffe. Men lige i det hun skiftede fra den ene til den anden bane på motorvejen, ramte hun en stor pøl vand.

Bilen rullede rundt syv gange og op ad en skråning, før den rullede ned igen.

Det tog fire hold af reddere 45 minutter at få hende ud. Imens kunne Danielle ikke tænke på anden end sønnen.

- Jeg blev bare ved med at tænke ‘Hvad skal han gøre? Hvem skal passe på ham? Hvem skal fortælle ham det?’, fortæller hun.

Hun blev fragtet på hospitalet. Hendes arm hang i laser, og hendes ryg og nakke var brækket flere gange. Desuden havde hun fået voldsomme slag i hovedet og havde inhaleret en masse knust glas. Hun fik stærk medicin og røg i koma.

De næste 16 dage lå hun i koma, mens lægerne kæmpede for at redde hende. De blev nødt til at amputere hendes arm.

I den tid fik Ethan ikke lov til at se sin mor på hospitalet, da Danielles forældre mente, det ville være for traumatisk. Hendes bedste veninde passede ham, mens hendes forældre sad ved hendes side.

Læs også: Nabo hører en hund gø i skoven - vent til de ser, hvem hun beskytter

- Min mor og far forberedte Ethan på det værste, fordi min hjerne var så hævet, at lægerne ikke var sikre på, om jeg ville klare den. Han blev ved med at spørge ‘Bedste, dør mor?’, og hun begyndte bare at græde og sagde ‘Skat, det ved jeg ikke’, fortæller Danielle.

Forældrene var desperate for at få hende ud af komaen. De optog en besked fra Ethan.

- Hej, mor. Det er mig. Jeg er med bedstemor, og jeg er i sikkerhed. Du skal gøre, hvad lægerne siger, så du kan få det bedre og vågne snart. Jeg elsker dig, mor, lød beskeden.

Danielles mor blev ved datterens side og afspillede beskeden fra Ethan igen og igen. Efter 16 dage vågnede hun endelig.

Hun blev på hospitalet i fire uger og fik langsomt styrken tilbage. 18 måneder senere har hun - på trods af en manglende arm og at hun ikke kan bevæge nakken - næsten genvundet et normalt liv.

Danielle arbejder igen. Både på sit job med omsorgssvigtede børn, men også med at gøre sin søn tryg igen.

Læs også: Buschauffør ofrer sit eget liv og redder 12 passagerer

- Efter ulykken vågnede jeg de fleste nætter og fandt ham i fodenden af min seng. Han er meget bekymret for mig og får panikanfald, når det regner, fortæller Danielle.

Hun er overbevist om, at de nok skal klare det sammen.

- Det var en frygtelig ulykke, men det var bare en ulykke, når alt kommer til alt.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

Dagens Gossip