Mor lod sin baby ligge på stranden, indtil datteren blev opslugt af tidevandet og druknede

En fransk-senegalesisk kvinde skal 20 år i fængsel for drabet på sin datter. I 2013 rystede forbrydelsen verden.

Her efterlod Fabienne Kabou sin 13 måneder gamle datter på stranden, hvor babyen blev opslugt af tidevandet og druknede, skriver Daily Mail.

Fabienne Kabou er i dag 39 år. Efter drabet forklarede hun til politiet, at datteren ikke var forenelig med moderens kærlighedsliv. Hendes samlever ønskede ikke barnet og troede ikke på, at han var faderen. Derfor lod hun pigen dø i bølgerne.

En dna-test viste efterfølgende, at kvindens samlever rent faktisk var far til barnet.

Drabet var overlagt og kalkuleret. Hun tog et tog fra Paris til Berck-sur-Mer. Derefter tjekkede hun ind på et hotel og gik ud for at undersøge, hvordan tidevandsforholdene var. Senere samme dag om aftenen tog hun datteren med ned på stranden i klapvogn.

Derefter skubbede hun pigen ud i vandet. Morgenen efter blev babyens lig fundet i sin klapvogn af en rejefisker på stranden. Moderen havde på det tidspunkt taget toget tilbage til Paris.

Hun har senere forklaret, at hun følte sig afslappet, som om hun lige havde været på shopping.

Ti dage senere blev hun anholdt.

Læs også: Mor fundet skyldig: Dræbte to måneder gammel datter i mikroovn

Under retssagen ændrede hun dog drastisk forklaring. Nu var det ikke længere for at redde sit parforhold, hun havde dræbt pigen. Derimod var hun besat af onde ånder, og fremmede stemmer bad hende myrde datteren, lød forklaringen.

Retten købte dog ikke den version af historien og idømte hende 20 års fængsel.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip