Mor mistede sin baby alt for tidligt: Så troppede to mænd fra det lokale supermarked op foran hendes hjem

29-årige Tamzyn Rollinson fra den britiske by Brighton fødte for tre uger siden en lille pige, der desværre ikke trak vejret ved fødslen. Det skriver Daily Mail

Hun og faderen til barnet måtte derfor igennem det svære øjeblik, hvor de valgte at pakke deres dyrebareste eje ind i et tæppe, som pigens bedstemor havde givet dem, og kysse barnet farvel en sidste gang.

Nogle uger efter fødslen ønskede Tamzyn Rollinson dog at lave en lille mindesæske til ære for pigen, men da hun forsøgte at finde et lignende tæppe, som det bedstemor havde givet til datteren, var det udsolgt alle steder.

Derfor skrev Tamzyn i desperation til supermarkedskæden Tesco en sen aften for at høre, om de dog ikke kunne finde bare ét eksemplar i den her situation. Det var en meget kort udveksling af ord over facebook med en af kædens ansatte, så Tamzyn regnede ikke med, at der kom det store ud af dén snak. 

Men næste dag troppede to ansatte op foran Tamzyn Rollinsons dør med en stor buket blomster, et kondolencekort og et eksemplar af tæppet.

- Min partner, David, ringede til mig og sagde, at der stod de her to rare fyre uden for min dør med en buket blomster til mig. Det er altså ikke bare et stykke end af vejen, de har kørt, men 25 kilometer, og det havde de slet ikke behøvet. De har bare gjort så meget for mig, siger moderen, der er rørt til tåre, ifølge Daily Mail.

Tamzyn Rollinson havde brændende ønsket sig tæppet, fordi hun havde set et billede af sin lille pige, svøbt i dét, og lagt mærke til, hvor store hjerterne på tæppet så ud i forhold til datteren.

Tamzyn Rollinson og kærestens andre to piger nåede ikke at se deres lillesøster, men nu kommer tæppet i en mindesboks til ære for den lille, dødfødte pige sammen med en ballon, de kan sende til himmels samt et sødt kort og nogle andre ting, der minder dem om pigen. 

Læs også: Rugemor scorede kassen med billede af dødfødt barn - men så går noget galt

Læs også: Louise mistede sit nyfødte barn: Ville Emma være i live, hvis jordemødrene havde mere tid og ressourcer?

 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip