Mor mistede sin lille baby i Nice-angreb - fik ham tilbage takket være Facebook

Midt under den panik, som pludselig opstod, da en stor lastbil sent torsdag pløjede gennem en menneskemængde i Nice, mistede Tiava Banner sin otte måneder gamle søn.

Det skriver Mirror.

Det fik den desperate mor til at skrive et hjerteskærende opslag på det sociale medie Facebook, hvor hun bønfaldt folk om at kontakte hende, hvis de vidste noget om, hvor hendes lille søn var.

Læs mere: Dansker så lastbilangreb: Den majede simpelthen folk ned

- Venner i Nice, hvis I har set ham, hvis I var der, hvis I har samlet ham op, så vær søde at kontakte mig, skrev Tiava Banner i sit opslag.

Hendes opslag blev delt af mere end 21.000 hjælpsomme facebookbrugere.

Artiklen fortsætter under billedet.

Senere kunne en lettet Tiava Banner heldigvis opdatere sit opslag og fortælle, at hun nu var blevet genforenet med sin lille dreng.

- Facebook, tak til alle, som hjalp og sendte støttende beskeder, skrev hun.

Omkring 80 mennesker mistede livet, da en mand kørte en tonstung lastbil igennem en stor forsamling af mennesker, som fejrede den franske nationaldag ved vandet.

Læs mere: Lars Løkke: Had og kynisme har ramt Europa

Manden menes at være en 31-årig mand fra lokalområdet, som har tunesiske rødder. Han skød mod folk ud af lastbilens vindue, mens han kørte den gennem menneskemængden.

Efter nyheden kom frem, har folk lagt billeder af kvinder, børn og mænd på de sociale medier Twitter og Facebook med små beskeder. Flere efterlyser familiemedlemmer og pårørende, som de ikke kan få kontakt med.

 

Dagens Gossip