Mor modtog billeder af sin 1-årige søn med ansigtet nede i bræk - dagen efter var han død

Dagen før den etårige Mason Jet Lee blev fundet død i det nordlige Brisbane i Australien, modtog hans mor et billede fra sin kæreste.

På fotoet lå den lille dreng med ansigtet nede i bræk. I denne uge blev den 27-årige mor nægtet løsladelse mod kaution. Det skriver Daily Mail

Det var i forbindelse med afsløringen af billedet, hun havde modtaget fra sønnens stedfar, hvor drengen lå på en seng med bræk, at retten nægtede at løslade hende.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Billedet var en del af en korrespondance mellem parret om, hvem af dem der skulle tage drengen med til lægen. Den 27-årige mor, hendes kæreste og en 17-årig mand er tiltalt for manddrab i sagen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

I retten kom det frem, at stedfaderen flere gange havde nægtet at lade den etårige få lægehjælp.

Han skal angiveligt have sagt til en bekymret person, der sagde, at drengen skulle til læge, at vedkommende skulle “holde kæft og blande sig uden om”.

Læs også: Pædagog arrangerede slåskampe mellem vuggestuebørn - nu er hun dømt for mishandling

Stedfaderen skal angiveligt også have sagt til en anden person, at han ikke ville tage Mason Jet Lee med til lægen, fordi drengen ikke var hans barn.

(Artiklen fortsætter under billedet)

I retten kom det også frem, at stedfaderen ved tre lejligheder var blevet fanget på overvågningskamera, mens han skældte barnet ud.

Han skal også have sagt til barnet, at han “gik som en spastiker” og skulle “skynde sig og tage sin skide sutteflaske”, ligesom der skal have været verbale trusler om vold.

Ifølge anklageren havde Mason Jet Lee på dødstidspunktet adskillige skader. Blandt andet ar og blå mærker på benene, maven og i hovedet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Ifølge information i retten var moderen i et voldeligt forhold og havde til hensigt at forlade sin partner, som havde nægtet hende at se sin søn. 

Læs også: Politiet: Kvinde blev holdt fanget af ung sønderjyde 

Politiet mener, at Mason Jet Lee døde af betændelse i tyndtarmen, som der gik hul på.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip