Mor myrdede sin 21 måneder gamle datter – nu får hun hård behandling af sine medfanger

23-årige Kathryn Smith er fængslet for at slå sin egen datter ihjel, men tilværelsen bag tremmer er langt fra let, når man har et barnemord på samvittigheden.

I sidste måned blev hun kendt skyldig i drabet på sin lille datter, og dermed har hun kun lige akkurat taget hul på sin straf på mindst 24 år i et fængsel.

Forleden blev Kathryn Smith overfaldet af to andre indsatte, der gik amok på kvinden, og ifølge Daily Star blev barnemorderen tildelt flere slag og stukket med en kniv ved angrebet.

Omkring 10 medfanger overværede overfaldet på Kathryn Smith, der er dømt for drabet på sin 21 måneder gamle datter.

Pigen mistede livet i familiens hjem i byen Burton-Upon-Trent, da hendes lille hjerte gik i stykker ved et spark i maven eller ved at blive rystet voldsomt af moren.

Læs også: Mor finder 14-årig datter død i badekarret: Det kunne være sket for alle

To andre indsatte stod bag overfaldet, hvilket blandt andet foregik med en hjemmelavet kniv, der efterlod et to centimeter dybt stiksår i ansigtet på Kathryn Smith.

- Der har været en masse snak om et angreb på Smith, men de fleste mennesker vil ikke gøre det, da man risikerer at få forlænget sin straf, siger en af de andre indsatte til The Mirror.

Det påståede angreb foregik i kvindefængslet Foston Hall, der siges at huse nogle af Storbritanniens mest voldsomme kvinder. 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip