Mor og far glædede sig til trillinger - men så tog de til scanning og fik en rystende besked

Det amerikanske par Gavin og Kimberly Fradel er for nylig blevet forældre til lidt af en sensation. De har nemlig fået tre små døtre, som er noget ud over det sædvanlige.

Grace, Stella og Emily, som lige er blevet en måned gamle, er nemlig både identiske trillinger og undfanget på naturlig vis, hvilket er et meget sjældent fænomen.

Det skriver ABC News.

Læs mere: Mor til trillinger bliver gravid igen: Da hun ser scanningsbilledet, kan hun slet ikke overskue situationen

Faktisk ligner småpigerne hinanden så meget, at forældrene er nødt til at give dem forskellige farver neglelak på, for at kunne se, hvem der er hvem. Emily har blå neglelak på, Graces er gul og Stellas er lilla.

Forældrene blev chokerede, da de fandt ud af, at de ventede tre børn.

- Jeg faldt nærmest ned af stolen, siger Kimberly Fradel.

Hun og Gavin havde allerede sønnen Gavin Jr. på to år. De ønskede sig barn nummer to, da de fik nyheden om, at det blev nummer to, tre og fire.

Læs mere: Nybagte forældre til trillinger får en vild overraskelse, da de opdager noget særligt

Det kan da også være en overvældende oplevelse at blive forældre til tre nyfødte på én gang. Men heldigvis har familie, venner og naboer hjulpet de nybagte forældre:

- Efter vi kom os over det første chok og modtog så meget kærlighed fra folk, og jeg havde en meget støttende arbejdsgiver, vi havde begge meget opmuntrende arbejdspladser, så havde vi det sådan: Okay, vi kan klare det’.

Forældrene fortæller, at de bruger omkring 30 bleer om dagen på deres fire små børn.
 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip