Mor og far undrede sig over 13-årig datter fik utallige nye "venner": Årsagen fik dem til at ringe til politiet

Skrevet af Sol Stoffregen

23/08/2014

Mest læste i dag

En 13-årig pige fra Virginia i USA fik ualmindelig mange venneanmodninger på sociale medier, og det fik hendes urolige forældre til at undersøge sagen. Det skriver onlinemediet The Blaze.

Forældrene, vis identitet er hemmeligholdt for at beskytte deres børn, besluttede sig for at gennemgå datterens tablet og se, om der var noget at være bekymret for.

Læs også: Kreativt barn tegner på væggen - endnu mere kreativ mor fixer det

Og det var der. De forfærdede forældre fandt ud, at deres 13-årige datter udvekslede nøgenbilleder af sig selv med ældre teenagedrenge.

Forældrene gjorde endnu en ubehagelig opdagelse, da de opdagede, at datteren også fik sex-tilbud fra 17-18-årige drenge. 

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

Selvom det kunne bringe deres 13-årige datter i problemer med loven, fordi hun fremstod som en sexforbryder, valgte forældrene at anmelde sagen til politiet med det samme.

En advokat vurderer overfor CBS 6 News, at den 13-årige pige formentlig skal gennemgå et 12 ugers "omdirigerings-kursus" med sine forældre, mens de ældre drenge, som har opfordret hende til sex, risikerer alvorlige anklager, fordi pigen er mindreårig.