Mor sagsøgt, da hendes barn fortæller kammeraterne, at julemanden ikke findes

De fleste skal igennem det. Hele barndommen har man fået at vide, at julemanden kommer med gaver - i hvert fald hvis man har opført sig tåleligt - og pludselig går løgnen op for én. De voksne har fortalt usandheder.

Det skal selvfølgelig deles med kammeraterne, så de ikke også hopper på den. Men reaktionen bød på alt andet end forståelse, da en lille dreng gjorde netop det.

Moderens historie er gået viral, efter hun har delt historien på det sociale medie Reddit. Her fortæller hun, hvordan hun angiveligt er blevet sagsøgt for det.

Hun skriver:

- I sidste uge fortalte min søn i 1. klasse en gruppe børn (så vidt vi kan vurdere fra børnehavealderen til 4. klasse), at julemanden ikke findes. Disse alvidende, forstadsfruer var RASENDE (børnenes mødre).

I dag via kurrer (ikke post) fik jeg et temmeligt truende brev fra et velkendt, lokalt advokatfirma, som truede med et søgsmål på grund af følelsesmæssige overlast, åbenlys foragt for forældrerettigheder og at fascilitere tabet af uskyld for et barns undren. Ja, seriøst.

Jeg bør nævne, at et af børnene er i familie med advokaten i advokatfirmaet, jeg tror, en bror til en af de vrede mødre arbejder der.

Læs også: Anna og Michael tilbød gratis jul med det hele: Nu holder de jul for en fremmed familie med tre børn

Brevet har otte børns navne. De blev “traumatiseret” af min søns “uagtsomme handling” og kræver, at han holder sig væk fra dem til alle tider og aldrig interagerer med dem igen.

Her er prikken over i’et: Brevet påstår, at jeg skal betale for en fuldt interaktiv “Julemands-oplevelse”, hvor en hyret julemand skal være vært i et af børnenes huse for en “Julemands-oplevelse, hvor han uddeler gaver (på min regning), synger sange med alle otte børn og tilbyder generel julestemning. Formålet med det er at “vende den skade, min søn har forårsaget, og fylde børnene med forundringen, der omgiver juledagene”.

De har givet mig til den 15. september til at “rette op på denne uheldige situation”.

Som enlig mor har jeg virkelig ikke penge til at hyre en advokat. Jeg er fristet til at tage det ned til skolens rektor for at få assistance… ethvert råd her vil blive sat pris på. Jeg er helt ærligt skide ligeglad med disse børn (jeg tvivler seriøst på, at de er traumatiserede), men vil gerne beskytte mig selv og min lille dreng.

Tilbyder advokatbistand
Kommentarfeltet under moderens efterspørgsel på gode råd i situationen gløder. Flere tilbyder blandt andet at hjælpe hende med juridisk bistand pro bono - altså, uden beregning.

Andre brugere er bare rasende over situationen.

- Det er på plads med lidt offentlig ydmygelse af det advokatfirma. De prøver at trække penge ud af dig ved at true dig. Post brevet på Facebook eller Reddit, og jeg vil væde på, at de bakker baglæns ret hurtigt, når de indser, hvilket fjols de får sig selv til at ligne, skriver en bruger.

Læs også: Kvinde måtte på hospitalet, efter hun forvekslede byggeskum med hårmousse

Kvinden har siden tilføjet et par enkelte opdateringer til posten. I den ene skriver hun, at hun er fra det sydlige Californien. I den anden fortæller hun, at hun skal mødes med skolens rektor. Kort forinden havde hun talt i telefon med ham, hvor han fortalte, at han havde hørt om de dramatiske begivenheder.

- En af mødrene kontaktede ham for et par dage siden og spurgte, hvad skolen ville gøre ved situationen. Vi grinte lidt på kvindens bekostning, skriver moderen. Hvordan historien ud over det endte, melder tråden desværre ikke noget om.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip