Mor sender advarsel til andre forældre, efter hendes baby dør

Angela, der gerne vil holde sit efternavn hemmeligt, oplevede en hver mors værste mareridt, da hendes 5 måneder gamle søn døde. Nu advarer hun andre om, hvad der kan ske, hvis man vælger at sove sammen med sit spædbarn i sengen, skriver Wric.

Læs også: Børn har øget risiko for vuggedød i forældrenes seng

Lille Everett James blev fundet livløs af sin far, der kom hjem og så sin søn i sengen med sin mor. Han ringede til til vagtcentralen og gav den lille krop hjertemassage, men sønnen blev erklæret død kort efter.

- Dette er det sværeste for mig at skrive i mit liv. Men hvis det redder ét liv mere, har det været det værd, skriver Angela på sin Facebook-profil.

At have sin baby med oppe i sengen lyder måske harmløst, og ifølge Wric er det noget, næsten hver anden forælder indrømmer at have gjort. Men det kan være farligt, da babyen bl.a. kan blive overophedet, eller forældrene kan rulle hen over barnet i søvne.

Læs også: Retsmediciner advarer mod slynger: Baby blev kvalt efter få minutter

- At tage risikoen og sige ‘det sker nok ikke i nat’ - den er bare ikke værd at løbe, siger Dr. Bill Bush fra Helen DeVos Children’s Hospital i Grand Rapids, Michigan.

På sin Facebook-profil skriver Angela:

- Selvom du elsker at nusse og kramme den lille, så modstå fristelsen at gøre det i sengen. Lige meget hvor svært det virker på pågældende tidspunkt, så læg dem til at sove i deres deres egen vugge og undgå den største smerte, nogen kan opleve - den smerte, som vi oplever nu.

 

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip