Mor ser en fremmed tale med sin søn - først senere lægger hun mærke til hendes øjne

Selvom Chase Lock kun er otte år gammel, så har han kæmpet en kamp, som mange voksne aldrig kommer til at gennemleve.

Han blev ramt af en sjælden form for kræft i hjernen, da han var bare to år gammel, hvilket har betydeligt krævende og langvarige behandlinger på hospitalet.

Han har derfor en del fravær i skolen, hvor han er kommet lidt bagud i forhold til klassekammeraterne, men læring er noget, der betyder meget for drengen.

For noget tid siden var Chase Lock med sin familie henne i en Apple Store – der, hvor man kan købt iPhones, computere og andet elektronisk isenkram.

Den lille dreng, der bor i delstaten Arizona i den sydvestlige del af USA, satte sig ved et bord inde i butikken for at arbejde på sine lektier, og efter noget tid lagde moren, Angel Lock, mærke til en af ekspedienterne, der stod og snakkede med sønnen.

Efter et par minutter kom bestyreren hen og bad om at tale med Angel Lock, hvilket i første omgang gjorde kvinden nervøs, og hun spekulerede over, om drengen havde gjort noget forbudt inde i butikken.

Men så bemærkede hun, at lederen af butikken havde tårer i øjnene.

Læs også: 5-årig pige kan ikke gå eller tale, men vent til hendes idol åbner døren

En ansat havde spurgt Chase om, hvad han sad og lavede.

Chase sagde: 'Åh, jeg sidder og arbejder på mine lektier. Jeg går i 1. klasse, men jeg burde være i 2. klasse, men jeg var på hospitalet i et år, fordi jeg har kræft i hjernen, og jeg vil defor gøre alt for, at jeg kan starte i 2. klasse til næste år.'

Lederen af butikken spurgte, om han måtte give drengen et eller andet fra butikken, og på den måde fik Chase Lock stukket en ny iPod Nano i hånden.

- Hun havde stadig tårer i øjnene, da hun rakte iPod'en til Chase. Han var super genert, men sagde forsigtigt tak, siger Angel Lock til tv-kanalen KGUN9.

Hun forklarer, at Chase hver aften trykker løs på iPod'en og synger 'We Will Rock You' af den britiske rockgruppe Queen.

Se her tv-indslaget om det usædvanlige besøg i elektronikbutikken:

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip