Mor ser sin nyfødte baby for første gang - opdager at noget er HELT galt

Da det australske ægtepar Koto Nakamura og Sina Niakansafy skulle være forældre for første gang, var de helt sikre på, at de ventede sig en lille pige. Det var den besked, de havde fået under graviditeten.

Så der er ikke noget at sige til, at de fik sig lidt af en overraskelse, da barnet kom ud og viste sig at være en dreng.

Det skriver Today.

Læs mere: Mor vugger livløs nyfødt baby og efterlader lægerne i chok, da dette sker

- Jeg troede, at alle lavede sjov. Jeg var tom for ord og kunne ikke tro det, til jeg så ham forneden, siger Koto Nakamura.

Fotografen Jessica Jackson var til stede under fødslen og fangede det utrolige øjeblik, hvor de nybagte forældre så deres nyfødte søn for allerførste gang.

 

The priceless look on a mamas face who was told she was having a baby girl but received a baby boy!! Talk about a big surprise!! Any one else get a surprise like this at birth? Shared with permission by the parents. #surprise #ultrasoundwaswrong #birth #birthphotography #birthphotographer #baby #newborn #hobart #tasmania #hospitalbirth #midwife #doula #labour #childbirth #birthwithoutfear #motherhood #fourthtrimester

A photo posted by @ittybittyphotographytas on

May 24, 2016 at 3:45am PDT

- Det dyrebare blik fra en mor, når hun bliver fortalt, at hun venter en pige, men føder en dreng. Tal om at blive overrasket, skriver Jessica Jackson på det sociale medie Instagram, hvor hun har delt et billede af den chokerede mor.

Jessica Jackson har fotograferet fødsler i fire år, men har aldrig været til stede under et så overraskende øjeblik på fødselsstuen før:

Læs mere: ‘Vi er trætte af at se på din datter’: Nybagt mor i chok over brev fra venner

- Dette var et af de mest fantastiske øjeblikke - en rutsjebane af følelser i løbet af bare få korte minutter, siger Jessica Jackson.

Forældrene havde på forhånd valgt et navn til den datter, de troede, de skulle have - og gjort en masse indkøb i lyserøde nuancer. Men de måtte altså omstrukturere lidt, efter den uforudsete ændring.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip