Mor ser sin nyfødte søns ansigt og nægter at beholde ham - så gør sygeplejersken det utænkelige

Da lille Adam kom til verden, lignede han ikke andre babyer. Han havde sunde organer, men han manglede bl.a. øjenlåg, næse, hænder og hans små ben sad sammen.

Adams indiske forældre blev forfærdede, da de så deres søn og nægtede at tage ham med hjem fra hospitalet i den indiske by Assam. Hvis lægerne krævede, at de beholdt ham, ville de forgifte ham, advarede de nybagte forældre, som var fulde af skam over Adams udseende og handicap. Det skriver det amerikanske medie Jacksonville.  

Det vidste sig, at Adam, som blev født i september 2011, led af af en sjælden genetisk sygdom.

Lægen og sygeplejersken, et gift par ved navn Raja og Jessica Paulraj, der tog sig af den lille dreng på hospitalet, kunne ikke holde ud, hvis Adam skulle dø eller blive efterladt.

Efter Jessica Paulraj, der stammer fra Jacksonville i USA, havde holdt Adam i sine arme, var hun ikke i tvivl. Hun og Raja skulle adoptere ham. Og sådan blev det.

Her ses Adam på armen af sin far sammen med sin mor og sine to små brødre. Foto:
Privat.

Siden hen har Adam genenmgået en stribe operationer. Men regningerne for operationerne løb hurtigt op, og satte Raja og Jessica Paulraj i en svær situation.

Men pludselig fik de nye forældre hjælp fra uventet side, da folk verden over hørte om deres historie og donerede over 100.000 amerikanske dollars svarende til 671.430 danske kroner.

Da lille Adam var kommet sig oven på operationerne, kunne han både lukke sine øjne og sin mund. Senere fik han amputeret sin ben og lærte at gå ved hjælp af benproteser. 

Selvom Raja og Jessica Paulra beskrev deres søn som en sund og glad dreng, døde han i søndags i en alder af fire år. Det var formentlig lungebetændelse, der tog livet af ham.

I videoen nedenfor kan du se hele historien om Adam:

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip