Mor siger til sin datter, at hun ikke skal hilse på den ‘beskidte biker’ - hans svar er genialt

Motorcyklist og far Luc Perreault prøvekørte sin mors motorcykel, da han kørte ind på restauranten Tim Hortons for at holde en pause.

Da han parkerede motorcyklen, var der en lille pige, som vinkede til ham og sagde hej. Luc hilste tilbage.

Men pigens mor trak hende væk og sagde ‘Vi taler ikke med beskidte motorcyklister’. Luc blev berørt af situationen og besluttede sig for at skrive et svar på Facebook.

"Til familien i den røde bil uden for Tim Hortons i dag.

Ja, jeg er en mand på 127 kilo, der har en masse tatoveringer og kører mtorcykel, jeg er en svejser, jeg er højlydt, jeg drikker øl, jeg bander, og jeg kan se ud, som om, at jeg ville fortære din sjæl, hvis du gav mig det forkerte blik.

Det, I ikke ved er, at jeg har været lykkeligt gift i 11 år, mine børn kalder mig for far, jeg har en universitetsuddanelse, min mor er stolt af mig og fortæller alle, hvor heldig hun er at have en vidunderlig søn, mine niecer og nevøer er altid glade for at se deres farbror Luc, og da min datter brækkede sin arm, græd jeg mere, end hun gjorde. Jeg læser bøger, hjælper mennesker, gør alt for at støtte vores veteraner, og jeg græd, da jeg så Armageddon.

Så næste gang, jeg smiler og hilser på din datter, og du trækker i hendes arm og siger ‘Vi taler ikke med beskidte motorcyklister’, så husk, at du sårer mine følelser. Og husk, at denne ‘beskidte biker’ ville være den første person, der løb ind i dit brændende hus og reddede din datters guldfisk, så hun ikke skulle være ked af det".

Siden Luc Perreault delte sit opslag på Facebook har det fået massevis af likes og delinger.

Dagens Gossip