Mor slog hånd af homo-søn: Læs bedstefars vrede brev

En bedstefar kunne ikke se stiltiende til, mens hans datter slog hånden sin søn, blot fordi han var homoseksuel. Det fik ham til at forfatte et brev til hende.

Læs også: Fynsk byrådsmedlem: - Homoseksualitet er væmmeligt

- Kære Christine. Jeg skuffet over dig som datter. Du har ret i, at vi har skam i familien, men du tager fejl i forhold til, hvad det er. At smide Chad ud hjemmefra fordi han fortalte dig, at han er bøsse, er den sande vederstyggelighed her, skriver han blandt andet til sin datter.

Han skriver, at en forælder, der slår hånden af sit barn, går imod naturen, skønt hun mener homoseksualitet er mere unaturligt.

Læs også: Mr. Gay: Her er Danmarks dejligste homo

- Det eneste intelligente, jeg har hørt dig sige i alt det her, er, at du ikke opdragede din søn til at være bøsse. Selvfølgelig gjorde du ikke det. Han blev født sådan og har ikke valgt det, lige som han ikke har valgt at være venstrehåndet.

Brevet blev postet på en Facebook-side, der tilhører firmaet FCKH8, der laver tøj med tolerance-budskaber. De fortæller gawker.com, at det var sønnen Chad selv, der har sendt brevet ind til dem. 

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Læs hele brevet her:

Og hvad mener du om brevet? Er du enig eller uenig med bedstefaren?

Dagens Gossip