Mor til 11 døde under massakre på homo-klub: Nu bliver hun hyldet for sin sidste gerning

Brenda Lee Marquez McCool på 49 år var en af de faste kunder på natklubben Pulse i Orlando, der natten til søndag blev ramt af en voldsom tragedie, da en mand åbnede ild mod de festglade besøgende.

Hun mistede livet, da hun dækkede sin søn mod skudsalverne med sin egen krop, skriver Daily Mail

Brenda kom jævnligt på klubben for at danse salsa, efter hun flyttede fra Californien til Orlando for at være tættere på sine børn.

Den 49-årige mor til 11 bliver hyldet for sin sidste gerning, som reddede sønnens liv. De var på natklubben sammen og prøvede at gemme sig, da gerningsmandens kugler begyndte at regne ud over gæsterne.

Til sidst vendte han geværet mod Brenda og hendes homoseksuelle søn Isaiah på 21 år. Hun gik ind foran for at redde sønnen og blev skudt.

Ifølge Brendas svigerinde så hun gerningsmanden pege geværet mod sønnen.

- Hun blev skudt. Så meget elskede hun sine børn. Hvis det ikke var for hende, var jeg blevet skudt, lyder det fra svigerinden Ada Pressley.

Ud over sønnen Isaiah havde hun yderligere seks sønner og fire døtre. Før sin død overlevede hun på utrolig vis to kræftforløb selv efter lægernes dødsdom. En anden af hendes sønner oprettede mandag en indsamling til hendes yngste børn.

Pengene væltede ind, og tirsdag var der indsamlet over 112.000 kroner. Sønnen Robort Vinnie Pressley delte en video på Facebook, hvor han takkede de generøse godgørere.

Læs også: Kærestepar ville giftes, men blev dræbt i masseskyderi: Nu ærer familien deres sidste ønske

- Mange mennesker kaldte min mor “mor”, siger han i videoen og fortsætter:

- Hun døde, mens hun gjorde det, hun elskede. At støtte sine børn og have det sjovt med dem. Hun stod ikke til at klare den. Hun havde kræft. Hun var en fighter. Min mor var en fighter. De sagde til hende, at hun ikke ville overleve for otte år siden.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip