Mor til 18 afslører for sine børn, at de skal have en lillesøster

Sue og Noel Radford er forældre til intet mindre end 18 børn. Det gør familien fra Morcambe i Lancashire til den største i Storbritannien.

Men de er nu ikke færdige med familieforøgelserne. Sue Radford er gravid igen, og fornylig afslørede den 40-årige mor kønnet på den lille ny for sine børn.

Videoen af det er nu gået viralt. I den ser man hende holde en pose med en gave i. Børnene kan næsten ikke være i sig selv i ren begejstring over udsigten til at få at vide, om de kan vente en lillebror eller lillsøster.

Hun spørger først børnene, om de tror, det bliver en dreng eller en pige. Det er der delte meninger om. Da hun giver dem pakken, er der kamp om den.

Reaktionen er højlydt, da indholdet af gaven afslører barnets køn: En lillesøster.

Ifølge Daily Mail driver parret et succesfuldt bageri sammen. Tidligere på året offentliggjorde de, at de ventede deres 19. barn.  

Læs også: Mor ydmyges for at amme i et fitnesscenter - her er hendes perfekte svar 

Parret har - ud over pigen, som er på vej - Chris på 25, Sophie på 21, Chloe på 19, Jack på 17, Daniel på 15, Luke på 14, Millie på 13, Katie på 12, James på 11, Ellie på ni, Aimee på otte, Josh på syv, Max på seks, Tilly på fire, Oscar på tre, Casper på to år og Hallie på otte måneder.

Se videoen nedenfor.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip