Mor til to: Derfor onanerede jeg under min fødsel

Australske Angela Gallo var så ked af, at hendes første fødsel næsten forsvandt i tågerne, fordi hun var så bedøvet af smertestillende medicin. 

Så da hun ventede barn nummer to, besluttede hun sig for at sige nej til smertestillende for i stedet at onanere sig til smertelindring under fødslen. 

Det skriver hun på sin blog, hvor hun også opfordrer andre gravide kvinder til at gøre det samme. 

- Det er ikke unormalt for kvinder at få orgasmer under fødsel. At få orgasmer under fødsel som en form for smertelindring er et tabu, der sjældent bliver talt om, siger Angela Gallo til Daily Mail om den noget særprægede smertestiller. 

Men det kontroversielle råd bliver ikke lige vel modtaget af alle, på hendes blog. 

Nogle mener, det er langt ude og på grænsen til noget perverst, mens andre hylder hende for sit mod og deler deres egne historier fra fødsler. 

- Det er ikke seksuelt på nogen måde. Det er en måde hvorpå min krop siger, 'der er smertelindring lige her'. Det handler om at afsøge mulighederne og udforske de valg, der er når man skal føde, skriver hun, ifølge Daily Mail.

Hendes blogopslag hedder 'Grunden til jeg rørte ved mig selv under fødslen og tre grunde til, du også skal overveje det'. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip