Mor til fire børn vandt 75.000 kr. – du gætter aldrig, hvad hun brugte dem på

Heldet var med Shannet Nielsen fra Amager, da hun for et par uger siden vandt 75.000 kroner til en ultimativ fest.

Den 49-årige kvinde løb med hovedpræmien i en konkurrence arrrangeret af spilhjemmesiden Casino.dk på Facebook, og nu havde hun mulighed for at få stablet årets fest på benene.

I stedet for at invitere venner og familie på champagne og limousinekørsel, så valgte moren til fire at holde en kæmpefest for en masse fremmede børn.

Festlighederne foregik ved Asylcenter Kongelunden i Dragør – her bor over 50 asylbørn med særlige behov, da de er blevet traumatiseret af krigens rædsler.

Læs også: Han mærker en fremmed mand læne sig op ad sin skulder - se nu hans højre hånd

- Der har været så meget snak om flygtninge og asylansøgere i medierne, og jeg syntes, at de havde brug for en fest og noget glæde i hverdagen, siger Shannet Nielsen til Dagens.dk.

Omkring 80 børn – hovedsageligt fra Syrien, Eritrea og Afrika – kunne på den måde indlede weekenden på festlig maner, da asylcentret til lejligheden var forvandlet til en festplads med candyfloss og popcorn.

Deltagerne til festen kom fra en række sjællandske asylcentre, og de søgte hen mod aftenen ind i det store cirkustelt, hvor de overværede en forestilling med masser af gøgl og klovnerier. 

Om baggrunden for at give festen til asylcentret siger Shannet Nielsen:

- Vi snakkede derhjemme om, at vi i vores store, dejlige familie havde holdt de fester, vi skulle. Derfor ville vi gerne give gaven videre til nogle, som havde mere brug for det. Gaven skulle derfor gå til vores lokale flygtningecenter, som ikke har så meget fest i hverdagen, siger Shannet Nielsen.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip