Mor til forsvundne Rasmus: - Vi bliver ved med at lede

Politiets intense eftersøgninger med hundepatruljer, dykkere og helikoptere har ikke bragt 18-årige Rasmus Hansen hjem til sin familie i Køge.

Rasmus Hansens mor, Mette Christensen, har stort set ikke været hjemme, siden hendes søn forsvandt lørdag nat efter en bytur på diskotek "Depotet5" i Køge med foldboldholdet.

Dag og nat har familien finkæmmet Køge i håbet om at finde Rasmus. Naturområder og veje er blevet gennemsøgt, der er blevet ringet på utallige husdøre og delt flyers med Rasmus' billede ud. 

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

- Vi har ledt og ledt, men der er intet nyt. Der er simpelthen intet spor af ham nogen steder, siger en meget mærket mor til Dagens.dk.

De sidste dages desperate jagt på at finde Rasmus i live har taget hårdt på moren.

- Jeg er ikke ved godt mod. Det kan jeg ikke være som mor. Det er svært, siger Mette Christensen, som er fast besluttet på at lede videre uanset hvad, til Dagens.dk. 

LÆS OGSÅ: Hundepatruljer leder efter 18-årige Rasmus 

I skrivende stund leder Mette Christensen og ca. 40 frivillige, heriblandt venner, familie og andre hjælpsomme mennesker, efter Rasmus ved Herfølge.

Det sker efter Rasmus' mor fik et tip om en jæger, der muligvis har set Rasmus søndag morgen ved 5-tiden i Herfølge.

- Vi har et par timer endnu, inden det bliver mørkt. Så vi bliver ved indtil da, siger Mette Christensen til Dagens.dk.    

LÆS OGSÅ: Har du set Rasmus: Forsvandt efter bytur i weekenden  

Mette tør slet ikke tænke på, at DMI har lovet temperaturer ned under frysepunktet i nat - og hun har stadig ingen ide om, hvor hendes søn kan være henne.

- Vi er ved at løbe tør for ideer - for alt. Jeg håber, politiet kan komme med noget nyt, siger Mette Christensen.   

Hvis ikke Rasmus bliver fundet i Herfølge inden mørkets frembrud, vil Mette Christensen og de andre frivillige forsætte med at lede i Køge. 
 

Dagens Gossip