Mor til to satte sig selv til salg på eBay

Hvis man lige lod blikket glide ned over eBay i weekenden, kunne man have gjort en bemærkelsesværdig handel, da en 49-årig engelsk mor satte sig selv til salg på siden, skriver Daily Mail.

Lois Curtis håbede at en græsk mand ville byde på hende, da hun altid har drømt at bo i landet, men det skete desværre ikke for den 49-årige, der beskrev sig selv som brugt, men i god stand. Derfor tog hun sin annonce ned allerede efter 24 timer.

På det tidspunkt havde hun modtaget to bud fra henholdsvis Australien og Puerto Rico, hvoraf det højeste var på 2.000 kroner. Men altså intet bud fra en græsk drømmefyr.

Ideen til den noget utraditionelle datingannonce fik hun af sin græske ven Apostolos, der lovede at dele annoncen over hele Grækenland, hvis hun gjorde det.

- Han har masser af venner, så vi tænkte, vi bare ville se, hvad der skete, og om nogen ville være interesseret. Det var bare for sjov, siger hun til avisen.

Der kom som nævnt ikke noget bud fra Grækenland i denne omgang, men til avisen siger hun videre, at hun ikke er helt afvisende for at prøve metoden endnu engang i fremtiden.
 

Dagens Gossip