Mor til trafikdræbte børn i Sindal: - Jeg venter på at blive vækket

- Man tager ud for at købe ind og ser noget, måske en slags juice, som Saoirse ville have kunnet lide, eller man tænker 'jeg køber flere gulerødder, for dem ville Connor kunne lide, og så går det op for en...

Sådan fortæller den nordjyske mor Maria O'Shea om livet efter den ufattelige ulykke, der kostede hendes tre ældste børn, Søren på 11, Saoirse på ni og Connor på tre livet.

- Jeg bliver ved med at håbe, at nogen vækker mig og siger 'du har sovet over dig, du skal på arbejde' og så er det overstået, siger hun til den irske avis Irish Independent.

Læs også: Bilist i Sindal-tragedien: Jeg kørte mere end 80 km/t

Maria O'Shea er gift med irske Brian O'Shea, og de boede i Australien med deres fire børn. De var på besøg hos Marias familie i juli.

16. juli satte Maria O'Shea de fire børn ind i familiens lejede Citroën Berlingo og på vej ud til legekammerater. De kørte på Lendumvej, men da de drejede til venstre, blev de ramt af en modkørende bil, der kørte op mod 125 km/t, hvor fartgrænsen var 80 km/t.

Maria O'Shea er læge, og da hun var uskadt, gav hun sig til at lede efter sine børn. Den yngste, Torben på dengang fem måneder, havde 'kun' brækket sit ben. Hun gik videre til de andre, men hun kunne ikke finde Søren, der var blevet slynget ud af bilen.

Læs også: Røde Kors-chef rørt over Sindal-forældre: Giv hellere bidrag end bårebuketter

I dag har de kun Torben tilbage.

- Det, der har traumatiseret mig mest, er den fremtid, der nu er væk. Som far ville jeg have hjulpet dem med at installere et køkken, når de købte deres første hus. Jeg ville have givet Saoirse væk til hendes bryllup. Holdt et barnebarn. Alt det er taget fra Maria og mig, siger Brian O'Shea.

Både Maria O'Shea og den modkørende bilist, Lasse Burholt, blev i første omgang sigtet for uagtsomt manddrab. Sagen mod moderen er nu droppet.

- Vi vil tage et menneskeligt hensyn. Hun er jo straffet nok. Hun har jo mistet tre børn. Det er fast praksis, siger Torben Kauffmann Sørensen, der er advokaturchef ved anklagemyndigheden ved Nordjyllands Politi, til Ekstra Bladet.

I næste uge bliver det afgjort, om der skal rejses tiltale mod Lasse Burholt.

Følg Dagens.dk på Facebook - gratis nyheder hver dag

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip