Mor til tre ser 'grimt' billede af sig selv på Facebook - taber halvdelen af sin kropsvægt

Som for mange kvinder satte tre graviditeter sine spor på Sarah Reynolds’ krop.

Den 31-årige mor fra Ontario i USA er efter eget udsagn et ægte madøre. Efter sin tredje graviditet svulmede hun op og vejede over 100 kg. Det skriver Daily Mail

Hun gik ikke rigtig op i sit udseende og hyggespiste masser af sukkerholdige snacks. Men en enkelt begivenhed skulle vende op og ned på det. Det var først, da hun vendte tilbage til sin hjemby, at hun begyndte at opleve, at folk kunne se, hun havde taget på.

Da hun blev tagget i et billede på Facebook, blev hun så flov, at hun slettede sit navn.

På billedet ser man den unge mor sidde i en blå kjole til en fest. Sarah Reynolds besluttede sig for, at det skulle være løgn. 

- Jeg er en selvdiagnosticeret madafhængig. Det er en overvældende lyst til at spise. Det udsprang ofte af specielle lejligheder eller følelsen af, at det var min eneste chance for at få noget, inden det var væk, siger den 31-årige mor til tre.

Hun fandt tid til at træne 30 minutter dagligt mellem børnepasningen - og så skar hun én ting ud af sin diæt. Det var slut med sukker og hurtige kulhydrater. De blev byttet ud med frugt og grøntsager.

Hun tabte halvdelen af sin kropsvægt - 50 kg - over tre år. Derefter begyndte hun at vægttræne for at trimme sin krop.

- Det første skridt var at forpligte mig på at gøre noget. At træne, selvom jeg ikke vidste hvordan. At holde øje med mit madindtag og stå til ansvar. At være ansvarlig er nødvendigt. Vi er nødt til at være det over for os selv. Der er ingen andre andre at skulle være ansvarlige over for, når det gælder vores kroppe, siger Sarah Reynolds. 

Det hjælper også for hende, at hun arbejder som tjener og derfor er fysisk aktiv på sit job.

Hun erkender dog, at det er svært at holde den sunde linje med tre børn på henholdsvis 10, otte og seks år. Hun har været nødt til at inkludere dem i sin målsætning.

Læs også: Camilla fra De unge mødre har tabt 30 kilo: Her er opskriften på mit vægttab

- Der findes ikke fritid, når man har børn i sit liv. Man er nødt til at beslutte sig for, at det er en prioritet. Der kan ske uforudsete ting, man vil være træt, blive afbrudt, men det skal ikke stoppe én, lyder rådet fra moren.

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip