Mor trampede sin lille pige ihjel: Forsøgte først at sælge hende for stoffer

En frygtelig sag trækker i øjeblikket overskrifter i de britiske medier, efter at en 23-årig mor er blevet dømt for at have trampet sin blot 18-måneder gamle pige ihjel i hjemmet i den engelske by Burton upon Trent tilbage i maj 2014.

Den lille pige var så slemt tilskadekommen at det lignede, at hun havde været i en bilulykke, siger eksperter.

Men inden det bestialske mord på den lille pige ved navn Ayeeshia Jane Smith, forsøgte den 23-årige mor, Kathryn Smith, at sælge sin datter til en ven, så hun selv kunne få penge til at købe stoffer. Det skriver det britiske medie Sunday People.

Ifølge den chokerede ven omtalte Kathryn Smith sin datter som en ”møgunge” og ignorerede hendes gråd fra soveværelset, mens hun selv røg sig skæv.

-På et tidspunkt spurgte hun mig: "Vil du købe hende? Jeg kunne godt bruge nogle kontanter til at købe hash for." Hvilken forælder siger sådan om sit barn? Det overrasker mig ikke, at hun kunne finde på det, fortæller hun.

Til Sunday People fortæller veninden også, hvordan den forkvaklede mor gentagne gange havde løjet i retten. Under retssagen forsøgte hun blandt andet at skildre sig selv som en god mor, der opfostrede datteren i et kærligt hjem.

Læs også:Dreng tilstår mord, han begik i et tidligere liv

Men det var ifølge vennen langt fra sandheden, og hun beskyldte også Kathryn Smith for at snyde med sociale ydelser.

-Huset var rent og ryddeligt, så hvis myndighederne kom forbi, lignede det et rart hjem, fortalte hun.

-Men hun var ikke en kærlig forælder. Hun behandlede Ayeeshia dårligt. Det var som om, hun var en ulempe for hende. Hun plejede at blive skæv i nærheden af sin lille pige, og hun så ikke efter, når datteren græd om natten.

Kathryn Smith blev af Birmingham Crown Court dømt livstid for at have myrdet sin lille pige, og hun skal afsone mindst 24 år bag tremmer.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip