Mor tror, alt er godt på billede med nyfødt datter: Fem uger senere slår sygeplejerskerne alarm

Amerikanske Kande Hein var lykkeligt, da hun født sin lille og velskabte datter, Scarlett.

Efter fem uger fik den lille dog en forkølelse, og Kande opsøgte derfor deres læge. Han kunne dog, endda over to ombæringer, forsikre Kande om, at hendes lille datter havde det fint. Det skriver Little Things.

I løbet af de næste dage bemærkede Kande dog, at Scarlett blev mere og mere sløv i takt med, at hun ikke ville spise. Samtidig blev hendes vejrtrækning tungere og tungere, og derfor valgte Kande straks at tage på skadestuen med sin datter.

Her nåede den bange mor knap nok at kommer ind i venteværelset, før sygeplejerskerne havde sendt hendes datter en række højst bekymrende blikke.

De kunne straks konkludere, at dette var meget mere alvorligt end blot en forkølelse, og derfor blev lille Scarlett straks undersøgt.

Lægerne kunne efterfølgende diagnostisere lille Scarlett med Respiratorisk Syncytial Virus (RSV eller RS) - en alvorlig medicinsk tilstand, som mange forældre ikke kender til. RSV overføres typisk ved direkte kontakt med overflader eller gennem transmissioner som hoste og nysen

Faktisk bliver hele 60 procent af spædbørn i USA regelmæssigt inficeret med RSV, og bliver det ikke opdaget og behandlet, kan det medføre svære luftvejsinfektioner.

- De 13 dage hun var syg, var som en rutchebanetur, og de var de hårdeste i mit liv. Alene at se denne lille baby gå gennem alt det, som hun har været igennem, fortæller Kande efterfølgende.

Artiklen fortsætter under billedet

I dag er Scarlette heldigvis sund og rask. Foto Facebook/Kande Hein

Lille Scarlett blev dog behandlet og er i dag rask. Siden har Kande gjort det til sin personlige mission at oplyse andre forældre om sygdommen, der kan være så svær at opdage i tide.

I videoen herunder kan de se Kande fortælle om sine oplevelser.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip