Mor tror, at far og datter sover, men dette syn møder hende i soveværelset

Amerikanske Chantal St. Peter er for nylig blevet mor til lille Kinsley. Faderen er hendes partner Brady Grottsch, som hun snart skal giftes med.

I anledning af fars dag lagde den nybagte mor et billede af sin lille familie på det sociale medie Facebook.

På billedet ligger Brady Grottsch og sover ved siden af lille Kinsley, efter en meget lang arbejdsdag.

Til billedet skriver Chantal St. Peter:

I løbet af de seneste 48 timer, har han arbejder 32 timer, brugt to timer på at blive klar til arbejde og tre en halv time på at køre frem og tilbage. Det er 37 timer, som han har dedikeret til arbejde, i løbet af bare to dage. Det er næsten en hel arbejdsuge på to dage.

Når han kommer hjem, finder han stadig tid til at sætte sig ned og se Netflix med mig, skifte en ble eller to, lege med dyrene og være fuldstændig støttende i alt, hvad jeg har brug for og gerne vil gøre. Han har stadig tid og energi til at være min allerbedste ven.

Han har fået mindre end fem timers søvn om dagen i mindst tre dage nu og tilbringer hans første fars dag med at sove, så han kan gå på arbejde igen senere i dag på en 12 timers vagt,

Jeg kunne ikke bede om et bedre forbillede for vores datter. Han er et fantastisk eksempel på, hvad hårdt arbejde er, og hvad vi gør for dem, som vi elsker (red.).

Siden Chantal St. Peter delte opslaget i facebookgruppen Love What Matters den 19. juni, er det gået viralt med 21.000 reaktioner, knap 1.000 delinger og mere end 500 kommentarer.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip