Mor ville sælge sex med fire-årig datter på nettet

Skrevet af Lotte Sørensen

01/11/2013

Mest læste i dag

Aaron Perry fra Michigang handlede resolut, da han opdagede nogle svært foruroligende sms'er på sin eks-kæreste, Jennifer Brys' telefon. Her kunne han læse, at hun var ved at aftale at prostituere deres fire-årige datter til en fremmed mand. Det skriver Huffington Post.

Aaron Perry tilkaldte straks politiet, og på alarmopkaldet hører man, hvordan Jennifer Brys forsøger at stoppe ham.

- Jeg gjorde ikke noget! hører man hende råbe i baggrunden.

Læs også: Portugisisk politi: Maddie blev bortført af udenlandsk pædofiliring

Jennifer Brys var kommet i kontakt med den fremmede via en annonce på nettet. I sms'erne bad han om et nøgenbillede af den lille pige. Han fik dog tilsendt et, hvor hun var påklædt i stedet. Han foreslog, at han kunne bade med pigen.

Manden tilbød at betale i omegnen af 300 dollars, svarende til ca. 1600 kroner. Hvis Jennifer Brys ville finde børn til ham i alderen syv til 12 år, ville han betale hende det dobbelte.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Manden var 26-årige Edward Cody Reardon, som i forvejen er i FBI's søgelys for lignende forbrydelser, og politiet mener, at denne sag kun er toppen af isbjerget.

- Jeg er bange for, at vi er ved at åbne Pandoras æske her, siger Jere Green fra politiet i Michigan.

- Når du ser på billedet af denne uskyldige lille pige og tænker på, hvad hendes mor ville gøre ved hende, moderen som skal beskytte hende, det er ulækkert og skræmmende, siger Jere Green videre.

Hør Aaron Perrys alarmopkald her.