Mor viser Oscar-skuespillers soveværelse frem

Trods klare instrukser om ikke at udstille hans privatliv i medierne, kunne en overrasket Matthew McConaughey alligevel se sin barndomsseng vist frem for alverdens tv-seere med stjernens mor som guide.

Det fortæller Matthew McConaughey i det engelske talkshow "The Graham Norton show".

McConaughey havde ellers lavet en aftale med sin mor om holde barndomshjemmet privat, men den aftale valgte hans mor alligevel at bryde.

- I takt med at folk begyndte at blive interesseret i mit privatliv, dukkede min mor lige pludselig op i aviserne, fortæller McConaughey i talkshowet.

- Jeg forklarede hende, at der var ting, vi skulle holde privat internt i familien, og til det svarede hun "okay, okay". Den følgende uge kunne jeg se min mor på tv i færd med at vise et tv-hold rundt i mit gamle soveværelse.

Alligevel var det en overrasket mor, McConaughey senere kontaktede.

- Da jeg senere ringede til hende, svarede hun overrasket: "Jeg troede ikke, du ville se det!", fortæller skuespilleren i interviewet.

Den nu 44-årige skuespiller fik sit gennembrud med filmen "A Time to Kill" i 1996. McConaughey har siden optrådt i over 50 film og serier.

I øjeblikket spiller McConaughey sammen med Woody Harrelson i HBO-serien "True Detective", og han er senest blevet nomineret til en Oscar for sin rolle i filmen "Dallas Buyers Club".

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip