Mordforsøg på jobkonsulent i Odense ryster fagforening

Vrede over fagforeningen Krifa førte til, at en mand her til morgen forsøgte at dræbe en 35-årig jobkonsulent foran Kristelig Fagforening på Hvilehøjvej 23 i Odense.

Kvinden, der er fastansat i Krifa i Odense, blev stukket med kniv i maven og efterfølgende forsøgt kvalt.

I Krifa er man chokeret over hændelsen.

- Jeg er chokeret, og det gør utrolig ondt, at mine medarbejdere bliver udsat for sådan noget, siger direktør i Kristelig Fagbevægelse, Jesper Wengel, til Newspaq.

Den kvindelige sagsbehandler blev bragt til Odense Universitetshospital, men er nu hjemme igen. Lægerne betegner hendes tilstand som stabil.

Kollegerne har alle modtaget psykologhjælp.

- Alle medarbejdere er blevet transporteret til hospitalet til psykologhjælp, Vi har desuden sendt konsulent fra hovedkontoret her til Fyn, der er ved medarbejderne, siger direktøren, der ikke kender motivet bag drabsforsøget.

- Vedkommende har givet udtryk for, at han er sur på Krifa. Det kan både være en nuværende kunde, men det kan også være en tidligere kunde, siger Jesper Wengel.

Krifas afdeling i Odense og lukket i dag og formentlig også i morgen.

Gerningsmanden flygtede til fods og beskrives som en mand med brunt hår, høje tindinger og iført pilotjakke med pelskrave og cowboybukser, oplyser Fyens Politi.

 

Dagens Gossip