‘Mordoffer’ dukker uventet op igen efter 30 år - i live

Hun blev egentlig betragtet som forsvundet og myrdet. Men Petra Pazsitka, oprindeligt fra Braunschweig i Tyskland, har i 30 år levet i bedste velgående.

Den spektakulære sag begyndte i 1984, hvor hun som 24-årig studerende blev meldt savnet, efter hun ikke dukkede op til sin brors fødselsdag. Da hun fortsat ikke var fundet året efter, gik politiet ud fra, at hun var blevet myrdet.

Det rapporterer NBC News. http://www.nbcnews.com/news/world/german-murder-victim-petra-pazsitka-tu...

En mistænkt i en sag om voldtægt og drab på en 14-årig pige i det samme område tilstod endda, at han havde myrdet Petra Pazsitka.

For to uger siden kunne politiet så - ved lidt af et tilfælde - støve sagsakterne af igen. Politiet blev kaldt ud til et indbrud i et hus i Düsseldorf. Kvinden, som anmeldte indbruddet, identificerede sig selv som Mrs. Scheider.

Da hun blev bedt om identifikation, tilstod hun, hvem hun i virkeligheden er. Den nu 55-årige kvinde havde levet i tre årtier uden officielle dokumenter og under falsk navn.

Læs også: Hundelufter finder en mærkelig klump på stranden og tager den med hjem - det var en god idé

- Hun havde ikke engang en bankkonto og betalte sine regninger kontant, siger talsmand for politiet i Braunschweig, Joachim Grande. Kvinden ønskede ikke at forklare, hvorfor hun har levet under falsk navn eller hvorfor hun frivilligt blev væk.

Hun afviste dog, at forsvindingen skyldtes familieproblemer.

Petra Pazsitka har ikke ønsket at komme i kontakt med hverken sin familie eller offentligheden. Hendes far døde for et par år siden, men hendes mor og bror har bedt politiet aflevere et brev i håb om, at de kan blive genforenet.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip