Moren fødte to drenge – 4 år efter opdager hun noget ved deres ansigter, hun ikke har set før

En amerikansk kvinde ved navn Brandie Wood har udført et lille eksperiment med sine to tvillingedrenge Blaine og Rylie.

Kvindens eksperiment foregik i familiens hjem i den californiske by Lake Side, og forsøget viser noget om, hvor meget indflydelse teknologi kan have på vores familieforhold.

I et opslag på Facebook forklarer Brandie Wood, at hun satte sig stille til rette i et hjørne i stuen, hvor hun overværede sine to drenges leg.

- Jeg sad og optalte, hvor mange gange de så på mig: for at se, om jeg så deres seje tricks, for at søge godkendelse eller misbilligelse af deres handling, og for at se mine reaktioner. Jeg kunne ikke lade være med at spekulere over, hvilke signaler jeg ville have sendt til dem, hvis jeg sad og brugte en eller anden form for teknologi, skriver Brandie Wood.

På et papir satte hun 28 streger - det var antallet af blikke, hun fik fra de to legende børn.

Læs også: 5-årig kræftpatient frier til sin yndlings-sygeplejerske: Se hendes rørende svar

- 28 gange ville min engle have spekuleret på, ominternettet var vigtigere end dem. 28 gange ville drengene ikke have fået den opmærksomhed, som de søgte fra en voksen. 28 gange kunne børnene stille spørgsmålstegn ved, om de var alene med deres følelser. 28 gange ville mine børn blevet bekræftet i, at hvem du er online, er dét der betyder noget, skriver Brandie Wood.

Hun fortsætter:

- I en verden, hvor vi accepteres ud fra folks opfattelse af hvem vi er, ikke hvem vi virkeligheden er. I en verden, hvor bekræftigelse handler om antallet af følgere og kommentarer. I en verden, hvor kvalitetstid med vores kære er erstattet med isolation og SMS-beskeder fra den anden side af lokalet, så appellerer jeg til dig om at turde være anderledes.

- Please, vær sød at lægge de teknologiske gadgets og brug lidt tid sammen med din familie og kære. Den næste generation af børn regner med at vi lærer dem at blive voksne, ikke at være for travle med at være på de sociale medier. Du ved aldrig, hvem der kigger på dig og hvilke signaler du sender.

Se opslaget fra Facebook her: 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Today I did an experiment, I watched my boys play. As I sat quietly in the corner of the room I tallied how many times...

Opslået af Brandie Wood på 2. november 2015

 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip