Moren lagde et foto af sin søn ud på nettet – et år senere gør hun en utrolig opdagelse

Mobning på nettet er et alvorligt problem, og det kan vække stærke følelser, når ens eget barn er i centrum for de ubehagelige handlinger.

Spørg bare Alice Ann Meyer, der lagde et uskyldigt fotografi af hendes 4-årige søn ud på internettet.

Efter kort tid begyndte folk at gøre grin med drengens udseende.

Sønnen Jameson er født med Pfeiffer syndrom – en sjælden genetisk mutation, der ændrer kraniet.

Den amerikanske kvinde forklarer, at hun lagde billedet ud på nettet for lidt over et år, og på det uskyldige foto kunne man se drengen smile til kameraet med chokolade i hele ansigtet.

En person ændrede fotografiet til en såkaldt meme, hvor en kort tekst giver motivet en ny og oftest humoristisk betydning.

I dette tilfælde blev Alice Ann Meyers søn sammenlignet med en mops - den lille hunderace med rødder i Kina. 

- Jeg kommer aldrig til at forstå, hvad der driver en mand til at gøre sådan noget, lyder det fra Alice Ann Meyer.

Moren forklarer, at hun brugte en hel nat på at overtale den 'humorstiske' person til at fjerne fotoet fra Facebook, hvor det var blevet delt næsten 3.000 gange og havde fået endnu flere 'likes'. 

- Det var ikke nogen let opgave, skriver Alice Ann Meyer.

Efter 24 timer og hundredvis af beskeder blev fotoet fjernet af mandens Facebook-side, men morens kamp var langt fra slut.

Læs også: Moren fødte to drenge – 4 år efter opdager hun noget ved deres ansigter, hun ikke har set før

Fotoet af sønnen Jameson var dog allerede delt på en anden side på Facebook. Det skriver svenske Uppskattat.

- Jeg kunne have siddet passivt og sagt til mig selv, at der findes dårlige mennesker derude. De stjal et billede af min 4-årige søn. Du kan sige din mening højt til alle dine venner i kommentarfeltet, men stjæl ikke mit foto for at ydmyge mit barn, skriver Alice Ann Meyer.

Hun har følgende budskab til de tusindvis af mennesker, der delte fotoet af lille Jameson:

- Til alle jer, der lo, delte og spredte memen; lad mig starte med at introducere dig for mit barn, som du mener er så sjov. Hans navn er Jameson. Han er meget ægte, men blev født med Pfeiffer syndrom, lød det fra Alice Ann Meyer.

Til ABC News forklarer moren, at hun forsøgte at vende situationen til noget positivt – nemlig at oplyse om Pfeiffer syndrom.

- Jeg kan ikke få folk til at holde op med at gøre dumme ting, men hvis hans ansigt er derude (på nettet, red.), så kan det lige så godt bruges til noget nyttigt, siger Alice Ann Meyer.

På den måde vendte moren den ubehagelige situationen til noget beundringsværdigt, og på Facebook-siden 'Jameson's Journey' kan nysgerrige mennesker følge med i drengens udvikling.

Alice Ann Meyer har på det sociale medie delt en ny og mere positiv meme, der skal gøre op med fordommene omkring Pfeiffer syndrom:

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip