Moren til de syv fjernede børn: - Det er bagateller

På trods af en politibetjent har udtalt, at han aldrig i sine 33 år, som politibetjent, har set noget så slemt, som da han kom indenfor i et hus på Møn, mener husets ejer, moren til syv børn, at huset tilstand ikke er noget at tale om.

Det skriver sn.dk

Familien, som tæller moderen, faren, syv børn, fem store hunde, en del katte og duer, bor i et hus udenfor Neble på Vestmøn.

Og forleden blev de syv børn på mellem syv og 17 år sammen med fem hunde straks fjernet fra hjemmet, efter politiet havde været på besøg ang. familiens løse hunde, som chikanerede forbipasserende.

LÆS OGSÅ: Svinsk hjem på Møn: Syv børn fjernet 

Ifølge politiet i Vordingborg var huset forfærdelig rodet og svinsk, og derfor kom de sociale myndigheder på banen med det samme.

Forældreparret kan slet ikke genkende de beskrivelser, som politiet og medierne gengiver. Sagen er simpelthen blæst ud af proportioner, ifølge moren.

- Det er bagateller. Aviserne har skrevet om, hvordan der står gamle sofaer i forhaven - men de er altså lige blevet flyttet derud for nogle dage siden, fordi vi har fået nye møbler, siger moderen Heidi, som ikke ønsker sit efternavn frem, til sn.dk.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Nu vil forældreparret gå i gang med en grundig oprydning og rengøring i huset.

- Kommunen kommer i næste uge for at se, om det er i orden, siger Heidi, der derefter forventer, at familien kan flytte ind i samlet flok igen til den tid.

Indtil da bor alle børnene hos familie og venner.

Dagens Gossip