Mors ammebillede går viralt - tusindvis er rørt af historien bag

Et billede af en baby, som bliver ammet af sin mor, er gået viralt på det sociale medie Facebook. Det fredfyldte billede gemmer nemlig på en hjerteskærende historie.

Anastasia Pittis seks måneder gamle datter Xenia blev født med kræft i hjernen og bliver behandlet med kemoterapi.

Det skriver Babble.

Anastasia Pittis har delt billedet af lille Xenia i en facebookgruppegruppe for ammende mødre, hvor det har fået en overvældende modtagelse:

- Reaktionen har været ret utrolig. Jeg var virkelig overrasket over, at billedet fik så meget opmærksomhed, og at andre var så støttende, siger Anastasia Pittis.

Siden Anastasia lagde billedet på Facebook den sekstende juni, har det fået mere end 31.000 reaktioner, 1.400 kommentarer og næsten 1.500 delinger.

Ifølge Anastasia har amningen spillet en væsentlig rolle i Xenias foreløbige sygdomsforløb:

- Jeg er utroligt glad for at have mulighed for at amme hende, mens hun får kemoterapi. Det har været en oplevelse for os begge to i forhold til tilknytning, især fordi intet er sikkert (red.), skriver Anastasia Pittis i sit opslag.

Udover at være en kæmpe oplevelse i forhold til tilknytning, har det givet mig fred i sindet at vide, at hun stadig vil amme og spise, selv når hun ikke er på toppen, siger Anastasia Pittis til Babble.

Lille Xenia virker ifølge sin mor til at være i bedring i øjeblikket omstændighederne taget i betragtning.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip