Mors besked til 15-årig dreng i skaterpark går viralt

En mor lærte en lektie om fordomme, da hun tidligere på måneden tog sin datter med til den lokale skateboard-rampe.

Jeanean Thomas har skrevet om oplevelsen på sociale medier, og historien er nu gået viralt. Hun tog sin datter med til skateparken i Cambridge, Ontario, i USA.

Her traf de tog kun drenge i puberteten.

- Kære teenagedreng i skaterparken: Du er formentlig 15 år gammel, så jeg forventer ikke, at du er særlig moden eller at du ønsker en lille pige på din skaterrampe heller. Hvad du ikke ved er, at min datter har ønsket at stå på skateboard i månedsvis. Jeg var faktisk nødt til at overbevise hende om, at det ikke kun var for drenge. Så da vi gik hen til skaterparken og så, at den var fuld af teenagedrenge, som røg og bandede, havde hun lyst til at vende sig om og gå hjem med det samme, skriver hun.

Jeanean var klar til at forsvare sit barn.

- Hemmeligt ønskede jeg også at gå, fordi jeg ikke gad tage min mor-stemme på og udveksle ord med dig. Men jeg ønskede heller ikke, at min datter skulle føle, at hun var nødt til at være bange for nogen eller at hun ikke havde lige så meget ret til at være i skaterparken som dig. Så da hun sagde “Mor, her er fuldt af ældre drenge”, sagde jeg roligt “Hvad så? De ejer ikke skaterparken”.

Datteren tog mod til sig.

- Hun gik ned til rampen på trods af du og dine venner, der fløj forbi hende. Hun nåede kun to eller tre runder, før du gik hen til hende og sagde “Undskyld mig…”. Jeg var med det samme klar til at give min “Hun har lige så meget lov til at være her som jer”-tale, da jeg hørte dig sige “Dine fødder er forkerte. Skal jeg hjælpe dig?”. Den melding kom bag på Jeanean Thomas.

Læs også: En kvinde bryder sammen i gråd i bussen: Da Elin opdager hvorfor, jubler passagererne

- Du blev ved og brugte næsten en time sammen med min datter, viste hende, hvordan man holder balancen og styrer, og hun lyttede til dig. En opgave, mange voksne ikke udfylder! Du holdt hende i hånden og hjalp hende med at komme op, når hun faldt, og jeg hørte dig endda sige, at hun skulle holde sig væk fra skinnerne, så hun ikke kom til skade.

Hun hylder drengen.

- Du skal vide, at jeg er stolt over, at du er en del af min lokalsamfund, og at jeg ønsker at takke dig for at være så sød mod min datter, selvom dine venner drillede dig. Hun gik hjem med en følelse af stolthed og med troen på, at hun kan gøre, hvad som helst, på grund af dig, slutter Jeanean Thomas.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip