Mors geniale opslag går viralt: "Sådan havde vi ”forældre-sex” i går"

Den australske kvinde Constance Hall har fået en del mere opmærksomhed, end hun formodentligt havde regnet med, da hun lagde et opslag på facebook om sit sexliv.

Hun er mor til fire (et sæt tvillinger på et år, en på fire og en på seks år), og har derfor rygende travlt med familielivet, når hun ikke selv arbejder som kunstner.

Selvironien og gåpåmodet var dog i orden, da hun valgte at skrive om sexlivet med sin mand, da de for nyligt endelig fik et kort øjeblik for dem selv.

Hun skrev blandt andet følgende i sit opslag, som er blevet liket af over 71.000 brugere på facebook:

- Vi havde ”forældresex” i går.

- I ved, hvad forældresex er; det er de 3,5 minutter, du har, mellem at skifte bleer og lave mad, hvor det går op for dig, at alle dine børn er tilpas distraherede. Hvor det går op for dig, at det er næsten en måned side, du har knaldet sidst, og hvor I derfor efterhånden begynder at føle jer mere som samboer. Hvor din mands forførelse består i, at han peger med én finger på soveværelset og med en anden finger på sin pik, skriver hun og uddyber:

- Hvor I stiller sengen med én fod mod døren, fordi at af en ret stor gruppe børn at være, kan dine være usandsynligt stille, når de sniger sig ind på folk. Hvor at ligemeget hvor varmt, det er, så lægger i dynen over jer for at undgå, at nogen har held med at bryde igennem døren og tage mor og far i at udøve ”yoga” i sengen.

Hun beskriver ironisk scenen, hvor hende og manden midt i akten ligger og lytter til børne-tv i baggrunden, fordi de ved, at deres "dage er talte, når vi kan høre, at reklamepausen starter".

Trods det akavede "quickfix", slutter hun opslaget med at hylde sin mand:

- Mænd er fantastiske og imponerende væsner, der kan ”afslutte” under sådanne forhold – udelukkende ved hjælp af vilje. Det er ikke altid så let for os kvinder.

- Min mand var ret imponeret, selvom jeg bare lå der med hængebryster, post graviditetsmave, behåret og alting, og han synes stadig, at jeg er fantastisk.

Læs hele opslaget her:
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

We had "parent sex" yesterday. You know what parent sex is, it's that 3.5 minutes you get in between changing nappies...

Posted by Constance Hall on Tuesday, January 5, 2016

 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip