Mors geniale plan sørger med 100 procents sikkerhed for, at børnene gør deres pligter

Skrevet af admin

08/08/2016

Dagens topnyheder

Forældre har igennem tiderne gået i tænkeboksen i timevis for at finde ud af, hvordan man får afkommet til at gøre deres pligter.

Når nøglen sættes i hoveddørens lås, begynder hjertet allerede at banke en smule hårdere, fordi man ved, at opvasken står, hvor man forlod den.

Hvis der dog bare var en helt simpel metode, hvorpå man kunne være sikker på, at undgå frustrationen ved for 20. gang at være den, der beder om, at noget bliver ordnet.

Det er her en mor, hvis opfindelse er lagt på det sociale medie Imgur, kan hjælpe.

Denne geniale kvinde har nemlig knækket den uknækkelige kode.

Læs også: Kig godt efter: Kan du se, hvorfor folk griner af dette søde bryllupsbillede?

Med udgangspunkt i sine børns kæreste eje har hun fundet en metode til at få dem op af sofaen og ud til opvaskemaskinen eller støvsugeren, skriver mediet Metro.

Hendes besked til sine børn, som er blevet delt en masse på nettet, lyder som følger:

- Dagens Wifi-kodeord bliver frigivet, når der sendes en sms med et billede af et rent køkken til mor, skriver hun og fortsætter:

- Nævnte billede SKAL indeholde den pakke kiks, som står på køkkenbordet ved komfuret (for at undgå, at tidligere billeder bliver brugt igen).

Den geniale mor slutter sin besked af med at skrive ‘may the odds be ever in your favor’. (Oversat red., må oddsene være i jeres favør).

Denne replik er fra filmen ‘Hunger Games’, som er meget populær blandt nogle af de yngre generationer.

Og når man ved, hvor meget unge og børn i dag er afhængige af Wifi er man ikke et sekund om, at det her er kuren mod børne- og teenagerdovenskab.

Hurra, for snarrådige mødre.

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler: