Mors skræmmende selfie vil overbevise dig om aldrig at begå hendes fejl

Det er igen blevet forår, og landets vuggestuet, børnehaver, skoler og måske endda arbejdspladser er så småt begyndt at advare os om at bruge solcreme, hvis vi eller vores små færdes ude ofte. 

Alligevel overhører mange budskabet om at holde sig i skyggen, holde os fra solarier og i øvrigt bruge solcreme. 

Måske er den manglende lydhørhed og de efterfølgende konsekvenser grunden til, at den 28-årige mor, Tawny Willoughby fra Alabama i USA, endnu engang går viralt med et billede, hun lagde på facebook sidste år og igen i dag mandag, som hun kalder den amerikanske oplysningsdag for modermærkekræft. 

- Hvis nogen har brug for lidt motivation til at droppe solariet og at lægge i solen, så her: Sådan kan en behandling mod hudkræft se ud, skrev hun sidste år under billedet, der viste en af sine behandlinger mod kræften:

Hun opfordrer hvert år på årsdagen alle til at gå til lægen, hvis de oplever selv små ændringer i deres hud og modermærker og skriver desuden: 

- Brug solcreme eller spray-tan i stedet for solarier. Du har kun én hud, og du bør passe på den. Lær af andre folks fejl. Lad være med at lade ønsket om en brun hud forhindre dig i at se dit barn vokse op. Det er min største frygt, at det vil ske, nu hvor jeg har en lille to-årig dreng (nu tre red.) selv, advarede moderen på sin facebookvæg i april sidste år, hvor hun lagde advarselsbillederne af sin hud under behandling op.

Nu deler hun billedet og opslaget igen som en påmindelse.

Tawny Willoughby tog selv en del sol – måske op til fire-fem gange om ugen -, da hun var teenager. Som konsekvens fik hun sin første kræftdiagnose, da hun fyldte 21 år og har i dag været gennem fem behandlinger mod kræftformen, der kan være dødelig.

Den unge mor går til tjek hver 6.-12- måned, hvor en specialist fjerner kræft fra hende og ellers tjekker tilstanden af hendes sygdom.

I dag har hun det væsentligt bedre, men man ved aldrig, om sygdommen tager over igen. 

 - For et år siden var jeg midt i min behandling. Jeg er taknemmelig for medicinen og for tid, skrev hun derfor på årsdagen for det venstre billede.

Læs også: 7-årig pige græd da hun skulle klippes skaldet: Så gjorde frisøren noget fantastisk
 

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip