Mors-Thy henter svensk Champions League-back

Håndboldklubben Mors-Thy, der sluttede som nummer ti i denne sæson, har hentet forstærkning i skikkelse af den 24-årige svenske back Marcus Dahlin.

I en pressemeddelelse oplyser klubben, at Dahlin er hentet på en toårig kontrakt, der træder i kraft fra starten af den nye sæson.

Han kommer fra den svenske klub IFK Kristianstad, der som forsvarende mester har spillet Champions League i denne sæson. Her vandt klubben begge møder med KIF Kolding København med klare cifre.

Mors-Thys træner, Jan Paulsen, kalder den højrehåndede venstreback "en tovejsspiller med stort potentiale".

- Angrebsmæssigt har vi at gøre med en skytte, som er opdraget i den svenske skole med stor disciplin og forståelse for spillet.

- Tilmed dækker han en solid back og med sine over to meter i højden og over 100 kilo vil være med til at stabilisere defensiven, siger Paulsen.

Dahlin, der har været inde omkring det svenske landshold, har tidligere spillet i Danmark, da han i 2013/14 tørnede ud for TMS Ringsted.

- Jeg ser meget frem til at være en del af det nye hold i Mors-Thy Håndbold og være med fra starten i den nye opbygning af holdet.

- Jeg håber at kunne bidrage til igen at sikre Mors-Thy i den danske liga, som jeg både er meget spændt på, men også glad for at vende tilbage til, siger Dahlin.

/ritzau/

Dagens Gossip