Mors/Thy-træner: Fuldstændigt uvirkeligt

- Hele Mors havde åbenbart valgt at tage til Randers i dag. Det er helt fantastisk. Virkelig fedt, råbte Mors/Thys store profil, Markus Mørk.

Og venstrefløjen Morten Balling var også helt ør i hovedet af den vilde stemning.

- Det er fuldstændig vanvittigt. Jeg havde ikke turde forestille mig, at det kunne gå sådan amok. Og så at vi vinder. Det er super fedt, jublede Morten Balling.

Også Mors/Thys træner Jan Paulsen havde svært ved at fatte, at hans hold havde konverteret klubbens første deltagelse i et slutspil til en semifinaleplads.

- Det er fuldstændig uvirkeligt for os, at det her er sket. Men stor ros til drengene. Jeg har mange talenter på holdet, som er vokset med opgaven og har lagt god flid i træningslokalet. Og så er det bare peaket her i slutspillet, og vi har stor tro på tingene, sagde Jan Paulsen på TV2.

Om det kan blive til endnu mere, finder man ud af allerede på torsdag, hvor Mors/Thy har hjemmebane i den første af to semifinaler mod Aalborg, der afvikles over to kampe efter Europa Cup-princippet.

- Nu får vi lige en øl eller to, og så vil jeg begynde at kigge lidt på Aalborg, som vi skal møde. Og så tager vi den derfra, sagde Paulsen med en lusket smil.

Måske fordi han sagtens kan huske, at det var en sejr over netop Aalborg umiddelbart før slutspillet, der for alvor gav Mors/Thy-spillerne selvtillid og tro på, at de kunne gøre en forskel blandt Danmarks otte bedste hold.

Nu er spørgsmålet, om sensationsdrengene fra Mors/Thy også kan tage fusen på top 4?

I den anden semifinale har KIF Kolding København hjemmebane i første kamp mod Skjern på torsdag. Der er returopgør i begge semifinaler 12. maj.

 

 

 

 

 

Dagens Gossip